Utok U48FHD1 – non Smart Tv Full HD de 121 de centimetrii în diagonală

Utok U48FHD1 reprezintă o alegere perfectă fie că îţi doreşti un televizor generos şi modern, fie că îţi doreşti un monitor de calitate la PC sau la consolă, cert este că în ambele situaţii este capabil să asigure o o calitate superioară a conţinutului reprodus pe acesta.

În ciuda faptului că nu beneficiază de funcţii şi tehnologii Smart, este un televizor foarte atractiv, graţie aspectului ultra modern şi al diagonalei generoase, ce îl face potrivit unei sufragerii sau unui living spaţios.

Acest model U48FHD1 de generaţie nouă vine cu un raport preţ-calitate excelent, astfel este disponibil la eMag la doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un design interesant, cu elemente şi trăsături bine definite, toată construcţia fiind de culoare neagră. Cântăreşte 11.8kg şi măsoară standard 732 x 65 x 473 mm fără suport, respectiv 732 x 178 x 473 mm cu suport. Ar mai fi de specificat faptul că puterea de consum a acestuia este de numai 100W, extrem de mică vis-a-vis de dimensiunile ecranului.

Acelaşi non Smart TV Utok se regăseşte şi în stocul celor de la evoMag, Flanco şi CEL.

Imagini cu Utok U48FHD1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Utok este proiectat cu un display Full HD de 121cm în diagonală. Este caracterizat printr-o luminozitate modestă de 180 cd/m², printr-un timp scurt de răspuns de 10ms, printr-o rată de aspect de 16:9, printr-un contrast nativ de 4.000:1, printr-o rezoluţie maxiam de 1920 x 1080p, precum şi prin unghiuri de vizibilitate largi atât din verticală, cât şi din orizontală (178/178 de grade).

Sunetul este asigurat de către sistemul stereo integrat, compus din două difuzoare audio de 2 x 7W. Pe lângă asta, vine prevăzut şi cu o serie de moduri de sunet presetate, ce vor îmbunătăţii calitatea audio, redând astfel un sunet clar, destul de puternic şi fără distorsiuni.

Mulţumită Slot-ului CI+ şi Tuner-ului digital (DVB-T, DVB-C, PAL, SECAM) reproducerea transmisiilor Tv digitale şi HD nu va mai avea nevoie de un alt decodor extern sau alt mediabox.

Datorită player-ului multimedia poţi reda orice tip de conţinut preferat pe Tv, ditrect de pe stick de memorie USB sau de pe unitate Hard Disk extern.

În ceea ce îl privesc echipările de conectivitate, beneficiază de: trei porturi HDMI, de o intrare component, de o intrare video composite, de o intrare USB 2.0, de o intrare PC, de Audio In, precum şi de Minijack căşti.

Concluzie :

În concluzie, Utok U48FHD1 este un non Smart Tv modern şi elegant, cu o diagonală impresionantă, capabil să ofere o funcţionalitate ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • Full HD
  • Ultra modern
  • Gama 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.