UTOK U40FHD4 – Smart Tv accesibil cu ecran Full HD de 102cm

UTOK U40FHD4 şi-a făcut apariţia destul de curând pe piaţă televizoarelor Smart cu rezoluţie Full HD. Această companie de origine românească începe să surprindă plăcut atât la capitolul performanţă, cât şi la capitolul design.

În plus, modelul de faţă se face evidenţiat printr-un raport apreciabil dintre calitate şi preţ. Astfel, dacă vrei să îţi achiziţionezi un Smart Tv generos pentru livingul casei tale, device-ul de faţă poate reprezenta o alegere inteligentă.

Nu doar că oferă un bun suport furnizării posturilor Tv şi conţinutului multimedia, ci îşi poate intra şi în rolul de monitor. Această funcţie de monitor îi permite să fie conectat la PC sau la consolă, redând astfel un conţinut mai calitativ, dar şi mai generos.

Acest model U40FHD4 din 2016 este deja disponibil la eMag, comercializat de către aceştia la preţul online de numai 999 de lei (vezi preţ actualizat).

Aspectul device-ului este unul slim, cu elemente şi trăsături ultra-moderne. Finisajele perfect definite conferă un aer elegant, întreaga construcţie fiind pe o nuanţă de culoare neagră. Ca şi detalii tehnice, cântăreşte în jur de 6.66kg şi măsoară standard fără stativ 909 X 77 X 519 (W x H x D) mm, respectiv 909 X 180 X 550 (W x H x D) mm cu stativ. Puterea de consum a televizorului este de doar 70W.

Noul televizor Smart poate fi achiziţionat online şi din ofertele celor de la Cel şi evoMag.

Imagini cu UTOK U40FHD4 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, noul Smart Tv Utok vine proiectat cu un display Full HD, ce măsoară o diagonală de 102cm, respectiv de 40 inch. Impresionează cu un timp de răspuns de doar 8.5ms, cu o luminozitate de 220 cd/m², cu o rată de aspect a imaginii de 16:09, cu un contrast nativ 5000:1, precum şi cu unghiuri de vizibilitate extraordinare (176/176 grade). Reuşeşte să reproducă imaginea la o calitate foarte bună, la o rezoluţie FHD de maxim 1920 x 1080 pix.

Pe partea audio, se prezintă asemănător de bine, înglobând un sistem stereo 2.0. Asigură redarea unui sunet clar şi nedistorsionat, cu o putere maximă de 14W (2x7W).

La capitolul conectivitate, producătorul Utok l-a prevăzut cu: USB 2.0, Scart, HDMI x 3, intrare component, intrare video composite, intrare PC, minijack căşti, Slot CI+, Audio In, intrare antenă, redare video, Tuner digital şi player multimedia integrat.

Player-ul multimedia integrat oferă ocazia reproducerii oricărui tip de conţinut media preferat, direct de pe unitate HDD externă sau de pe stick de memorie USB.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital DVB-T/C garantează receptarea transmisiilor Tv în format Digital sau HD, înlocuind astfel clasicul decodor extern.

Concluzie :

În concluzie, UTOK U40FHD4 reprezintă un Smart Tv Full HD cu diagonala de 102cm din gama 2016. Impresionează atât prin preţul accesibil de achiziţie, cât şi prin performanţe şi design.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.