Utok U32HD5 – non Smart Tv accesibil, cu aspect plăcut

Cei mai mulţi dintre noi cunoaştem compania Utok că fiind producătoare de tablete şi telefoane mobile smart. Ei bine, de ceva timp aceştia s-au reprofilat şi au început să conceapă şi televizoare. Poate că nu sunt ei cei mai consacraţi de pe piaţă, însă modelele lor de televizoare au început să fie la mare căutare, datorită rapoartelor favorabile dintre calitate-preţ. De aceea, am ales să vorbim astăzi despre un model din gama acestora de televizoare.

Utok U32HD5 este un model non Smart Tv, un LED de generaţie nouă, ce prezintă un aspect plăcut şi modern. Este o variantă potrivită celor ce nu caută tehnologii şi specificaţii smart, ci doar un bun suport pentru transmisiile Tv şi poate pentru monitor.

Se potriveşte perfect atât unui living sau unei sufragerii, cât şi unui birou sau unui dormitor. În ambele situaţii se descurcă perfect, ba mai mult de atât, aduce şi un plus de rafinament şi eleganţă locului.

Acest model U32HD5 este comercializat de către magazinul de specialitate eMag, cu preţul de doar 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design interesant, cu finisaje şi elemente plăcute, totul fiind pe un fond de culoare neagră. Pe partea de detalii tehnice, ar fi de spus că are o putere consumată de 50W, ceva mai puţin decât puterea consumată a unui bec clasic de 60W. Cântăreşte doar 4.5kg şi măsoară standard 732 X 69 X 427(W x H x D) mm, respectiv 732 X 181 X 467(W x H x D) mm cu stand.

Device-ul de faţă se regăseşte şi în ofertele celor de la Flanco sau evoMag.

Imagini cu Utok U32HD5 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest televizor Utok este echipat cu un display plat de 80cm în diagonală. Garantează reproducerea unor imagini de calitate bună, cu unghiuri de vizibilitate largi (178 / 178 °), atât din verticală, cât şi din orizontală. Redă imaginea la o rezoluţie HD de 1366 x 768p, cu o luminozitate de 200cd/mp, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi cu un contrast nativ de 900:1.

Din punct de vedere audio, sunetul este garantat de către sistemul audio integrat, ce livrează o putere de 12W. În plus, vine şi cu o listă de moduri presetate de sunet, ce se pot seta în funcţie de conţinutul redat.

Tuner-ul digital cu format DVB-C şi DVB-T şi Slot-ul pentru card PCMCIA asigură receptarea transmisiilor Tv, atât în format digital, cât şi în format High Definition. În cazul acesta, nu mai sunt necesare mediabox-ul sau decodorul extern

Player-ul multimedia oferă posibilitatea reproducerii conţinutului video/foto/audio preferat, direct de pe unitate Hard Disk sau stick de memorie USB.

În ceea ce îl priveşte nivelul de conectivitate, este prevăzut cu intrare PC, cu intrare USB 2.0, cu intrare Scart, cu Minijack căşti, precum şi cu 3 porturi HDMI.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Utok U32HD5 este un device decent, cu un aspect modern şi elegant, ideal pentru a fi un bun suport atât ca monitor la PC sau consolă, cât şi că televizor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Modern
  • Ieftin
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.