Utok U24HD2A – televizor HD ieftin şi modern, perfect pentru dormitor sau bucătărie

Televizorul despre care o să îţi vorbesc astăzi, este unul potrivit celor ce nu doresc funcţii şi specificaţii smart, ci doar vor să se bucure de un conţinut de calitate, atât video, cât şi audio, precum şi de un design plăcut, de generaţie recentă.

Utok U24HD2A este un non Smart Tv ieftin, un televizor cu rezoluţie HD ideal încăperilor decente, precum dormitoarelor sau bucătăriilor. Reprezintă o variantă avantajoasă şi din punct de vedere al consumului energetic, astfel puterea consumată este de doar 35W.

Pe lângă faptul că este un televizor atractiv, poate intra foarte bine şi în rolui unui monitor la Pc sau consolă, datorită funcţiei de monitor pe care o pune la dispoziţie.

Destul de avantajos ca şi cost de achiziţie, astfel este disponibil în oferta eMag la doar 479 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un design simplist, cu trăsături moderne şi elegante, lucru ce îl face capabil să confere locuinţei un aer distins. Este integral de culoare neagră, cântăreşte 2.42kg şi măsoară 552 X 168 X 364(W x H x D) mm cu suport, respectiv 552 X 65 X 330(W x H x D) mm fără suport. Standul pe care îl deţine are la bază două picioruşe rezistente, lucru ce asigură o bună stabilitate televizorului.

Acelaşi televizor HD ieftin se regăseşte şi în stocul celor de la Flanco, CEL şi evoMag.

Imagini cu Utok U24HD2A :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine proiectat cu un ecran LED de tip Wide, ce măsoară o diagonală de 24”, respectiv 61 de centimetrii. Asigură o rezoluţie HD Ready, la 1366x768pixeli, o luminozitate decentă de 180 cd/m², un timp de răspus de 14ms, unghiuri de vizibilitate de 178/178 de grade (orizontal/vertical), contrastul nativ fiind de 1000:1.

În privinţa sunetului, beneficiază de un sistem încorporat stereo, cu mai multe moduri de sunet, capabil să asigure o calitate audio decentă, cu o putere mximă de 6W.

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie un port HDMI, un port USB 2.0, o intrare PC (D-Sub 15pini), Audio In, o intrare video composite, o intrare component şi minijack căşti de 3.5mm.

Pentru receptarea posturilor TV în format HD şi digital, pune la dispoziţie Tuner-ul digital (DVB-T/DVB-C), precum şi Slot-ul CI+. Acestea înlocuiesc perfect decodorul extern sau mediabox-ul.

Nelipsitul player multimedia integrat oferă posibilitatea redării conţinutului multimedia preferat, direct de pe stick de memorie USB sau HDD extern.

Concluzie :

Concluzionând, Utok U24HD2A este un televizor decent foarte accesibil ca preţ, un device potrivit încăperilor decente, oferind un aspect modern şi elegant acestora.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design distins
  • Diagonala 61cm
  • Accesibil
  • Din 2016
Contra:
  • Sunet decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.