UTOK U22FHD1 – un televizor modern şi elegant, ultra accesibil

LED UTOK U22FHD1 face parte din categoria non Smart Tv-urilor a anului 2015, un televizor elegant, ce se potriveşte perfect unei bucătării moderne sau unui dormitor mai mic şi distins.

Chiar dacă nu deţine funcţii şi specificaţii smart, se laudă cu o putere de consum extrem de redusă, respectiv de numai 36W, cu tuner digital DVB-T/T2/C şi cu player multimedia incorporat.

În privinţa preţului, pot spune că este unul dintre cele mai avantajoase şi convenabile non Smart Tv-uri, astfel este comercializat de către magazinul online eMag, cu preţul de oferta de doar 559 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al construcţiei şi al design-ului, se prezintă cu un aspect plăcut şi distins, cântărind numai 3Kg. Ca şi dimensiuni, măsoară 510 x 315 x 41(W x H x D) mm fără suport şi 510 x 348 x 160(W x H x D) mm cu suport.

Imagini cu UTOK U22FHD1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul performanţe video, este echipat cu un ecran de 56 de centimetrii, Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pix. Din punct de vedere al caracteristicilor display-ului, ar fii de spus că beneficiază de un unghi de vizibilitate de până la 150/140 de grade, de un contrast nativ de 1000:1, de un aspect de imagine de 16:9, de un timp de răspuns de doar 5 ms şi de o luminozitate de 180cd/mp.

Din punct de vedere al nivelului audio, vine dotat cu două ieşiri audio stereo integrate, cu o putere de 6W, optimizate prin caracteristica avansată de sunet Audio Volume Leveler.

Conectivitatea televizorului de faţă, constă în următoarele porturi: HDMI, Scart, intrare video, intrare component, intrare USB 2.0 x 2, intrare PC, D-SUB şi minijack căşti.

În cazul în care optezi la montarea televizorului pe perete, pentru un grad de vizibilitate mai bun, atunci cu siguranţă îţi va fii necesar un suport Tv de perete SPB221 A+, reglabil, de 13inch -42inch.

Acestea fiind spuse, televizorul UTOK U22FHD1 este un model non smart, atractiv şi distins, potrvit dormitoarelor sau bucătăriilor moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 56cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.