UTOK 450Q

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Noua companie românească UTOK, producătoare de tablete și telefoane, concepe cele mai bune gadget-uri la cele mai accesibile prețuri. De aceea, astăzi ne surprinde cu un Smartphone low cost, ce vine dotat cu funcții remarcabile și cu un aspect extrem de plăcut.

UTOK 450Q este telefonul ideal, pentru cei ce își doresc un smartphone ieftin, dar cu speficificații bune și cu un design pe măsura acestora. Este un telefon ce utilizează Android v4.4 (KitKat), un sistem de operare recent ce oferă un mod de utilizare fluent și rapid.

Un astfel de smartphone românesc, Dual SIM, se comercializează la un preț excepțional, de doar 599lei (Vezi preț actualizat).

Este un device ce pune la dispoziție 4 nuanțe , deoarece vine însoțit cu 4 carcase pe diferite culori (Charming Coraille, Electric Blue, Alb și Negru). Grație dimensiunilor sale reduse de 65.9 x 132 x 8.3mm și a greutății de doar 123g, se va manevra extrem de ușor și nu va ocupa foarte mult spațiu în geantă.

Acest Smartphone UTOK se regăsește și în oferta magazinului online Altex.

Imagini cu UTOK 450Q :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul gadget se face remarcat printr-un ecran de 4.5inch, de tip IPS OGS. Este un display Capacitv Multitouch, ce are o rezoluție de 480 x 854pixeli și reproduce conținut în 16mil. de culori.

În completarea dotărilor grafice, vine cu un procesor Quad Core MTK6582 de 1.3GHz. Tot aici prezintă și o capacitate de memorie internă de 4Gb și o memorie RAM de 512Mb. Această capacitate de memorie internă poate fi extinsă până la 32Gb, folosind un card Micro SD de memorie.

Vorbim despre un telefon cu două camere Foto-Video, un principală de 8.0Mp și una secundară de 1.3Mp. Așadar, mulțumită acestora vei putea realiza cele mai bune capturi foto sau video.

Beneficiază de un port Jack de 3.5mm, de tehnologie Wireless și Bluetooth, GPRS și de USB.

Alimentarea este asigurată de un acumulator de tip Lithium Ion, de 1650mAh. Se laudă cu o durată îndelungată de viață în regim de așteptare de 400h, iar în convorbire de 7h.

În concluzie, telefonul UTOK 450Q reprezintă alegerea ideală, atunci când îți dorești un smartphone modern, cu funcții speciale și cu un preț extrem de redus.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Procesor MTK6582 Quad Core
  • Ecran Capacitiv multitouch
  • Diagonala display 4.5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.