UTOK 351D – Dual SIM

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 UTOK 351D este un nou smartphone, ce se află în vârful piramidei celor mai ieftine telefoane mobile, cu configurare Dual Sim, ce utilizează sistemul de operare Android. Modelul de față este urmașul modelului Utok 350D, un alt smartphone la fel de ieftin și cu funcții asemănătoare.

Acest device folosește sistemul Android v4.2.2 (Jelly Bean), alături de procesorul Dual-Core MediaTek 6572M, ce tactează la o frecvență de 1GHz.

Pe parcursul acestui review, vom vedea ce poate să ne ofere un astfel de dispozitiv Smart, la prețul de numai 199lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte mic pentru un smartphone Dual Sim, cu Android.

Se evidențiază printr-un aspect modern, ce vine conceput dintr-un plastic mat extrem de calitativ. Acest plastic prezintă striații fine, astfel încât să te bucuri de o manevrabilitate ușoară și de o priză bună a device-ului. După cum am specificat, prezintă un aspect negru mat, ce cântărește în jur de 130g și măsoară doar 11mm grosime.

Acest model de Smartphone UTOK se găsește și în oferta celor de la Altex.

Imagini cu UTOK 351D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Poate nu afișajul este un punct forte al acestui telefon, însă la un asemenea preț scăzut este destul de bun. Vine echipat cu un ecran Capacitiv multitouch, de tip TFT de 3.5inch, ce afișează conținutul la o rezoluție de 320 x 480pixeli în 16 mil. de culori.

La nivel de memorie, vorbim de 4Gb de memorie internă și de numai 512Mb de memorie RAM. Însă, capacitatea de memorie internă poate fi extinsă până la 32Gb, cu ajutorul unu card de memorie MicroSD.

Este proiectat cu două camere foto-video, un secundară de numai 0.3Mp și una principală de 5Mp, ideală pentru a realiza cele mai bune clipuri video și fotografii.

Conectivitatea se remarcă prin tehnologiile Wi-Fi și Bluetooth, GPRS, un port Jack 3.5mm și un port USB.

Pe partea de alimentare, vine utilat cu o baterie de 1200mAh, de tip Lithium Ion. Asigură o durată de 360 de ore în regim de așteptare și de până la 5 ore în regim de convorbire.

Alte specificații ale acestui Smartphone 351D, ar fi că beneficiază de senzorul de lumină, senzorul de proximitate și de G-Senzor.

În concluzie, UTOK 351D este un smartphone ieftin, ce oferă posibilitatea de a utiliza două cartele Sim concomitent, mulțumită funcției Dual SIM.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual SIM
  • Procesor MediaTek 6572M Dual-Core
  • Sistem de operare Android v4.2.2 (Jelly Bean)
  • Diagonala display 3.5inch
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.