Ultrabook Toshiba Satellite U920t-10L

Noile generații de laptop-uri ultraportabile ne surprind cu ultrabook-uri atractive și extrem de bine echipate. Deși prețurile la care se comercializează astfel de modele nu sunt foarte accesibile, vânzările au fost destul de ridicate spre surprinderea noastră.

Toshiba Satellite U920t-10L este un ultrabook inedit, ce se adresează în special utilizatorilor ce doresc portabilitate și accesibilitate. Are un preț de achiziție de 4.399lei (Vezi preț actualizat), un cost deloc avantajos, însă luând în seamă performanțele tehnice și nivelul ridicat de portabilitate, prețul este justificat.

Un atuu al acestui ultrabook, ar fi aspectul inedit și atrăgător. Vorbim despre un model convertibil, ce poate fi utilizat și pe post de tabletă, un lucru extrem de interesant, ce nu îl întâlnim destul de des. Este un lucru excelent și foarte util în deplasări. Exteriorul se prezintă pe o nuanță de maro cu argintiu, o textură extrem de elegantă și rar întâlnită. Ca și dimensiuni ale construcției, măsoară doar 326 x 19.9 x 213 mm și cântărește numai 1.52Kg.

Imagini cu Toshiba Satellite U920t-10L :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ceea ce privește calitatea video, Satellite U920t-10L pune la dispoziție un LCD LED cu diagonala de 12.5inch. Este un ecran Multi-Touch Screen 5p, ce stă sub protecție Corning Gorilla Glass. Acesta reproduce conținutul într-un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768p.

Cât despre performanțele acestui ultrabook, ar fi de spus că dispune de un procesor i5, cu o frecvență de tact de 1.8GHz (2.7GHz-Turbo Boost) și cu un Cache de 3Gb. Are o placă video de tip integrată, ce provine din seria Intel HD Graphics 4000.

Pune la dispoziție o memorie RAM de 4Gb, posibil extensibilă până la 8Gb și o capacitate de memorie flash de 128Gb, de tip SSD.

La capitolul multimedia se descurcă destul de bine, având în dotare un microfon integrat, cititor de carduri (SD, SDHC, SDXC, Micro SD și Mini SD) și două camere Web, una în față cu senzorul de 1.0Mpx, cu senzor de lumină și una în spate cu senzorul de 3.0Mpx, cu Autofocus. Ar fi de spus că modelul de față nu dispune de unitate optică (scriere/citire), însă se laudă cu o linie audio extraordinar de bună, de tip Realtek, îmbunătățită de tehnologia SRS Premium Sound 3D.

Pe partea conectivității vine echipat cu două porturi USB 3.0, cu o ieșire audio, cu un port HDMI, cu Bluetooth și cu Wireless.

În concluzie, dacă vrei un laptop convertibil, pe care îl poți utiliza și pe post de tabletă, Toshiba Satellite U920t-10L este modelul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5 de 1.8GHz
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 4000
  • 4Gb RAM
  • 128Gb SSD
  • Sistem de operare Microsoft Windows 8, 64 biți
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.