Ultrabook HP ENVY 4-1020en

Producătorul HP ne surprinde cu un ultrabook de top, ideal pentru activități multimedia cât și pentru game-uri, datorită faptului că beneficiază de un nivel superior de performanțe.

Ultrabook-ul HP ENVY 4-1020en se remarcă printr-un procesor i5, printr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM și printr-un Hard Disk de 500Gb, de tip Sata. Placa video este una integrată, din gama Intel și vine cu sistem de operare Microsoft Windows 7 Home Premium pe 64 bit.

Acest model de laptop, se comercializează la eMag la prețul de 3.399lei (vezi preț actualizat), un preț bun și avantajos, vis-a-vis de carcateristicile acestuia numeroase pe care le vom dezbate pe parcursul acestei prezentări.

Este evidențiat de către un aspect modern, prezentând finisaje metalice, fiind de culoare Midnight Black. Portabilitatea este punctul său forte, asta grație dimensiunilor reduse de 340 x 19.8 x 236 mm și a greutății sale de numai 1.8Kg.

Imagini cu HP ENVY 4-1020en :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul ultrabook vine cu un ecran LCD LED, cu diagonala de 14inch. Este un display BrightView ce asigură un format HD, la o rezoluție de 1366 x768pixeli al conținutului.

Sub carcasă, ascunde un procesor puternic i5, ce are o frecvență de tact de 1.7GHz, o placă video integrată, provenind din seria Intel HD Graphics 4000 și o capacitate de memorie RAM de 4Gb, ce poate fi dezvoltată până la 8Gb, având două sloturi, din care unul este liber.

Datele și fișierele pe care vei dorii să le salvezi, vor fi stocate pe Hard Disk-ul de 500Gb, de tip SATA, din dotare.

Nu dispune de unitate optică, însă are o cameră Web HP TrueVision HD, microfon integrat, cititor de carduri și o linie audio stereo de tip Beats Audio, cu subwoofer HP Triple Bass Reflex.

Are în dotare 2 x USB 3.0, USB 2.0, HDMI, ieșire audio, Bluetooth, Wi-Fi și port Rj-45 pentru conexiunea la Rețea.

Așa cum am spus, vine cu sistemul Microsoft Windows 7 Home Premium pe 64 biți, având următoarele software incluse : HP ProtectSmart, Beats Audio și HP CoolSense.

Acestea fiind spuse, dacă îți dorești performanță, calitate și design din partea laptop-ului tău, atunci HP ENVY 4-1020en este modelul cel mai ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • Ecran de 14inch
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare, SATA
  • Placă video Intel HD Graphics 4000, integrată
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.