Samsung 55H8000

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Samsung 55H8000 este un televizor inteligent interactiv, de tip curbat, ce oferă o experiență vizuală și audio excepțională.

Un astfel de Smart Tv cu display curbat evidențiază lumina în jurul nostru, astfel încât reflexiile să fie eliminate, iar vizualizare panoramică să aducă o vizionare echilibrată și uniformă în toate zonele.

Bucură-te de un divertisment excelent oferit de un asemenea televizor inteligent, ce dispune de numeroase funcții revoluționare, ce îmbunătățesc calitatea video și audio.

Pe partea de desing, se laudă cu finisaje super elegante și cu un aspect ultra modern. Vine construit din materiale de calitate superioară, astfel cântărind doar 18.9Kg, având dimensiuni extrem de reduse de 1232.8 x 759.4 x 236.8 mm, dimensiuni ce iau în considerare și standul acestuia.

Acesta fiind spuse, gadget-ul de față este modelul ideal pentru cei ce își doresc un design plăcut, performanță și calitate superioară, la prețul de 8.099lei (Vezi preț actualizat), un preț corect pentru un asemenea Smart Tv cu asemenea specificații.

IMAGINI CU Smart Tv Interactiv Curbat Samsung 55H8000 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul gadget vine proiectat cu un display curbat LED, cu o diagonală extrem de generoasă, de 138cm. Prezintă un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli și un aspect al imaginilor de 16:9. Se bucură de o serie de specificații superioare de imagine, precum Natural Mode Support, Auto Depth Enhancer, Wide Color Enhancer, Clear Motion Rate 1000, Filme Mode, Micro Dimming M/D Ultimate și PurColor.

Mulțumită tehnologiei avansate Micro Dimming, vor stă la bază algoritmi inteligenți de îmbunătățire a imaginilor, prin detalii extraordinare, culori și contraste ce se apropie cât mai mult de realitate.

Ei bine, imaginile în mișcare vor fi reproduse la o claritate ireproșabilă, datorită tehnologiei Clear Motion Rate 1000Hz.

Per ansamblu, putem spune că va oferii o experiență inedită, care cu siguranță vă va impresiona.

La capitolul audio putem spune că excelează printr-un sistem audio Down Firing + New Waveguide, format din două ieșiri integrate de 40W. Și la acest capitol se regăsesc câteva specificații superioare ce îmbunătățesc nivelul audio, precum Sound Customizer, Woofer, DTS Premium Sound 5.1, DNSe+, 3D Sound, Dolby MS11 etc.

Se descurcă excepțional și pe partea de conectivitate, fiind echipat cu: Wireless, port RJ-45 pentru conexiunea la internet prin cablu, patru porturi HDMI, un port Scart, trei porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, o ieșire component, o intrare video și Slot CI+.

Nu degeaba este un televizor inteligent, deoarece se bucură de foarte multe funcții și aplicații smart. O parte din acestea, ar fi: Smart Hub, Motion control Ready, Face Recognition Ready, ISP Bound Service, Skype on Samsung TV, Web Browser, Multi-Screen: Dual, Voice Interaction, Social Tv și lista continuă cu multe altele la fel de eficiente și de interesante.

Pentru cei pasionați de filme 3D, se vor bucura de o experiență excepțională din parte acestui display curbat ce vine echipat cu tehnologia 3D, venind la pachet și cu două perechi de ochelari.

În concluzie, Samsung 55H8000 este un televizor inteligent și extrem de performant, ce oferă o gamă largă de aplicații, ideal pentru cei ce își doresc și își permit un asemenea model, nefiind așa de accesibil ca preț, vis-a-vis de alte modele mai puțin performante.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Smart TV 3D
 • Down Firing + New Waveguide
 • DTS Premium Sound 5.1
 • 3D Sound
 • Clear Motion Rate 1000
 • Mega DCR
 • Micro Dimming M/D Ultimate
 • Tuner digital
 • Redare video
 • Player multimedia integrat
 • Face Recognition Ready
 • Motion control Ready
 • AllShare – Content Sharing
 • AllShare – Screen Mirroring
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.