Trotec TTK 69 E – dezumidificator eficient, portabil și modern

Trotec TTK 69 E reprezintă unul dintre cele mai eficiente și performante aparate electrocasnice pentru dezumidificare. Este un produs mobil de generație nouă, ce se dovedește a fi extrem de eficient datorită funcțiilor și sistemelor sale inteligente din dotare.

Ei bine, avem de-a face cu un dezumidificator cu 3 trepte de viteză, cu afișaj digital, cu funcții avansate, cu timer, precum și cu un rezervor de apă de 4l.

Prețul unul astfel de produs electrocasnic este în jur de 900 de lei (vezi preț actualizat) în oferta magazinului online eMag.

Din punct de vedere estetic, remarcăm un design modern, portabil și plăcut, cu forme și detalii bine definite. Este pe o nuanță de culoare alb-argintiu, are o greutate de aproximativ 14kg și măsoară standard 24.6 x 36.7 x 58.2 (L x l x H) cm.

Este de menționat faptul că un astfel de dezumidificator este recomandat încăperilor cu până la 45 m², ce au un volum de maxim 110 m³.

Aceeași variantă poate fi achiziționată și din oferta celor de la CEL.

Imagini cu Trotec TTK 69 E:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privința capacității de colectare, potrivit spațiilor de până la 45 m² acesta reușește să adune până la 20l/zi, având un debit de aer de 130mc/h.

La capitolul funcții și sisteme, beneficiază de funcția automată de dezghețare, de funcția de ventilare cu 3 trepte, de funcția Timer (1 – 24h), de funcția de uscare a rufelor, de funcția automată de dezumidificare comandată cu higrostat, de funcția de protecție supraplin prin deconectare, de indicator luminos dacă rezervorul de apă este plin, de filtru de aer lavabil, de display digital, precum și de direcție reglabilă de suflare a aerului.

Tot despre acesta ar mai fi de menționat că deține mâner de transport și roți, racord flexibil pentru evacuarea condensului, dar și de cablu de alimentare de 1m.

Ar mai fi de spus că necesită o alimentare la 230V cu 50Hz, consumul maxim înregistrat fiind de doar 345W. În timpul funcționarii zgomotul maxim atins este de doar 40dB, domeniul de funcționare ideal fiind la o temperatură de 5 – 35°C, iar cel al umidității de 30 – 80 % u.r.

Este de subliniat faptul că acest model a fost verificat de TÜV Germania, purtând astfel sigla GS pentru o siguranță garantată.

Concluzie:

În concluzie, Trotec TTK 69 E este un dezumidificator eficient, economic și modern, capabil să asigure un mediu plăcut în cel mai scurt timp.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Display electronic
  • Accesibil
  • Modern
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.