Trotec PAC 2600E – aparat de AC portabil şi eficient, cu capacitatea de 9.000 BTU

Trotec PAC 2600E reprezintă un sistem de climatizare din gama 2015, un aparat de aer condiţionat portabil şi modern, ce asigură o mobilitate excelentă. Este o variantă potrivită celor care nu vor să se complice cu instalarea unui sistem de climatizare convenţional, rezultate fiind asemănătoare din partea ambelor soluţii.

Acest produs de tip monobloc are o capacitate de modificare a temperaturii de 9.000 BTU/h (2,6 kW) la răcire, fiind astfel recomandat încăperilor de până la maxim 32mp.

Beneficiază de control din telecomandă (IR), de ventilator cu 3 trepte, de kit de instalare inclus, precum şi de afişaj digital.

Acest model PAC 2600E este disponibil în magazinul online eMag, la doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ului, prezintă o construcţie interesantă şi modernă de culoare alb/gri. Are o greutate de 27kg şi măsoară standard 394 x 340 x 780(L x l x H) mm.

Imagini cu Trotec PAC 2600E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Debitul maxim de aer al acestui sistem de climatizare recent ajunge până la 230 m³/h, capacitatea de colectare maximă la dezumidificare şi aerisire fiind de 0.95l/h. Rată maximă de eficienţă energetică ajunge la 2.6 EER.

În privinţa nivelului sonor, pe o distanţă de 3m, maxima înregistrată este de 52 – 56db.

Ca şi funcţii, noul aparat Trotec PAC beneficiază de: funcţia de dezumidificare şi aerisire, de Timer şi de funcţia de răcire.

Funcţia de dezumidificare şi aerisire previne disconfortul major creat din cauza umidităţii. Totodată, previne şi apariţia mucegaiului, dat şi al alergenilor şi a altor agenţi patogeni. Este de remarcat faptul că această funcţie este ideală în orice perioadă a anului. Aşa cum am spus şi mai sus, este capabilă să colecteze în jur de 0.95l/h de condens.

Compresorul pe care îl deţine este de tip On/Off, provenit din gama brand-ului Trotec. Ca şi agent de răcire, foloseşte R-410A.

Această construcţie compactă îi permite a fi utilizat chiar şi în spaţiile mici, având rolul nu doar de a obţine un mediu ambiant de până la 16 °C, cu dublă filtrare a aerului, ci şi de a dezumidifica şi aerisi paţiul, fără a acţiona modul de răcire.

Deţine atât suport pentru telecomandă, cât şi suport pentru fixarea cablului. Cu ajutorul acestora şi al roţilor din dotare, asigură o manevrabilitate şi un transport uşor, dintr-o încăpere în altă.

Ar mai fi de spus că tastele de deservire sunt acoperită cu membrană şi că direcţia suflaneti poate fi reglată după bunul plac.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Trotec PAC 2600E este un aparat de aer condiţionat mobil, eficient şi modern, ce asigură o portabilitate uşoară şi rezultate peste limita aşteptărilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • Kit de instalare inclus
  • Aparat mobil
  • Eficient
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.