Trotec PAC 2000E – sistem de climatizare mobil, cu capacitatea de 7.000 BTU/h la răcire

Trotec PAC 2000E este o altă soluţie de climatizare portabilă, un aparat de aer condiţionat mobil ce poate fi mutat în orice loc, în funcţie de necesitate. Această unitate de AC cu siguranţă reprezintă o alegere bine gândită, datorită rezultatelor pe care este capabilă să se obţină, într-un mod pe cât se poate de economic.

Are o capacitate de modificare a temperaturii la răcire de 7.000 BTU/h, caracteristică ce îl recomandă locuinţelor de maxim 26m2.

Provine din clasa A de eficienţă energetică, deţine o singură treaptă de ventilare, control din telecomandă, precum şi un afişaj modern. Este de remarcat faptul că acest sistem vine la pachet cu kit de instalare inclus.

Acest model PAC 2000E este disponibil în gama de produs eMag, la preţul de achiziţie avantajos de 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, după cum observăm deţine o singură unitate de culoare albă, modernă şi compactă. Are o greutate de 24kg şi măsoară standard 375 x 300 x 807(L x l x H) mm. Aceste trăsături minimaliste îi permit să fie mutat cu uşurinţă dintr-un loc în altul.

Imagini cu Trotec PAC 2000E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest produs mobil de climatizare este încadrat de către specialişti în clasa A de eficienţă energetică. Astfel, puterea consumată în modul de răcire este de 0.79kW. Este recomandat să fie alimentat la 230V/50HZ.

Aşa cum spuneam, acest model monobloc are o capacitate maximă de răcire de până la 7.000 BTU/h, respectiv 2.1kW, debitul de aer maxim fiind de 330 m³/h.

În privinţa ratei de eficienţă energetică, maxima atinsă este de 2.6 EER.

Pot spune că este un aparat de climatizare destul de silenţios, nivelul sonor pe o distanţă de 3 metrii fiind cuprins între 50 – 54db.

Cu siguranţă această construcţie compactă îi permite să răcească şi spaţiile ceva mai reduse, fiind capabil să atingă o temperatură de până la 16 °C. Nu doar că are rolul de a răci aerul, cu dublă filtrare, ci şi de a îl dezumidifica, fără a acţiona funcţia de răcire.

Ca şi funcţii, benficiază de funcţia de dezumidificare, de funcţia de ventilare, precum şi de funcţia de filtrare dublă a aerului.

Compresorul aparţine brand-ului Trotec, agentul folosit fiind R-410A.

Concluzie :

Concluzionând, Trotec PAC 2000E este un aparat de aer condiţionat mobil, eficient şi economic, capabil să garanteze un mediu ambiental favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 7.000 BTU/h
  • Aparat mobil
  • Performant
  • Kit instalare inclus
Contra:
  •  Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.