Toshiba Satellite Z30-B-110 – un laptop flexibil în orice activitate, pregătit pentru deplasări

Toshiba Satellite Z30-B-110 este un laptop de calitate superioară, ideal pentru activităţile coditiene şi nu numai, indiferent dacă acestea sunt susţinute de acasă sau din deplasare, mulţumită aspectului său ultra portabil şi modern.

Noul device dispune de o tastatură internaţională, de tip iluminată şi de un touchpad generos, ce deţine funcţii de lansare, derulare sau zoom, cu ajutorul degetelor. Ar mai fii de spus ca rulează standard sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, pe 64 biţi.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, este un model avantajos în raport cu caracteristicile acestuia, astfel cei de la eMag comercializează laptop-ul de faţă cu preţul de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi date tehnice cât şi estetice, vine proiectat cu o carcasă din magneziu şi plastic, de culoare argintie, extrem de elegantă şi de modernă. Construcţia portabilă a device-ului măsoară 316 x 13.9 – 17.9 x 227(W x H x D) mm şi cântăreşte numai 1.2Kg.

Acelaşi laptop atractiv de la Toshiba îl regăsim şi oferta celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite Z30-B-110 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul ultrabook vine dotat cu ecran HD de 13.3inch, cu o rezoluţie de 1366 x 768pixeli. Este un LCD LED de tip non-reflective, ce asigură un conţinut video de calitate superioară.

În ceea ce îl priveşte partea hardware, dispune de un procesor i3, rulat la 2.0GHz, de o placă video Intel HD Graphics 5500, integrată şi de o capacitate de memorie RAM, de 4Gb.

Ca şi memorie de stocare, deţine 128Gb, de tip SSD, însă în cazul în care vrei mai multă capacitate de stocare, poţi opta la un hard extern de 1Tb, model Samsung M3, cu USB 3.0, portabil.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu o cameră Web Full HD de 2.0Mp, cu cititor de carduri 6 în 1 (MMC, SDXC, SDHC, Micro SD, MiniSD şi SD), cu microfon integrat şi cu difuzoare stereo incorporate, îmbunătăţite prin tehnologia superioară de sunet DTS Studio Sound.

Conectivitatea device-ului are la bazaă conexiune Wireless, Bluetooth, Reţea, port VGA, trei porturi USB 3.0, o ieşire audio şi un port HDMI.

În concluzie, Toshiba Satellite Z30-B-110 este un ultrabook de calitate înaltă, dotat cu o configuraţie hardware bună, remarcându-se printr-un exterior modern, durabil şi ultraportabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 128Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.