Toshiba Satellite Z30-B-100 – ultrabook flexibil, ce asigură o productivitate ridicată

Toshiba Satellite Z30-B-100 este un ultrabook de calitate înaltă, un laptop portabil cu performanţe superioare, conceput pentru a face faţă oricăror sarcini şi activităţi.

Rulează standard sistemul de operare Microsoft Win 8.1 (pe 64 biţi), beneficiind de tastatură internaţională iluminată şi de un touchpad multi-touch cu diferite funcţii, precum cea de lansare, de derulare sau de zoom.

Desigur, preţul gadget-ului este pe măsura gradului de performanţă şi a calităţii de care dă dovadă, astfel modelul de faţă este comercializat de către eMag cu 4.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Se laudă cu o construcţie ultra modernă din magneziu şi plastic, de culoare argintie. Are o greutate de numai 1.2kg şi măsoară standard 316 x 13.9 – 17.9 x 227(W x H x D) mm.

Acelaşi gadget îl întâlnim şi în stocul celor de la evoMag şi Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite Z30-B-100 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un display non-reflective, cu diagonala de 13.3inch. Este un LCD LED excelent, ce redă imaginea la o rezoluţie HD, la 1366 x 768pix.

Performanţele hardware din dotare constau într-un procesor Intel Core i5, tactat la o frecvenţă de 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), într-o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics 5500 şi într-o capacitate de memorie RAM de 8GB, de tip DDR3.

În privinţa capacităţii de stocare a datelor şi a fişierelor, pune la dispizite un SSD de 256Gb. În situaţia în care doreşti o capacitate mai generoasă de stocare, poţi opta la un HDD extern WD My Passport Ultra de 2TB.

Din punct de vedere al capitolului multimedia, avem de-a face cu o cameră Web de 2.0MP Full HD, cu un microfon integrat, cu un cititor de carduri 6 în 1 (SD, MiniSD, MicroSD, SDHC, SDXC, MMC) şi cu două difuzoare audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia DTS Studio Sound.

Conectivitatea device-ului pune la îndemână un port HDMI, o ieşire audio, un port VGA, 3 porturi USB 3.0, Bluetooth, Wireless şi Reţea.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite Z30-B-100 este un gadget de calitate superioară, cu performanţe hardwre ridicate, ce garantează o productivitate ridicată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 8Gb memorie RAM
  • 256Gb SSD
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.