Toshiba Satellite S50-B-14X

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Toshiba Satellite S50-B-14X este un laptop extrem de inteligent, ce provine dintr-o serie foarte bine pregătită pe partea de configurație hardware, cât și pe partea de aspect.

Device-ul de față, se bucură de numeroase funcții Smart ce îmbunătățesc gradul de funcționalitate, astfel încât să ofere rezultate excepționale, indiferent de activitățile la care este supus.

Așadar, un asemenea gadget, modern, performant și portabil, se regăsește la prețul de 3.399lei (Vezi preț actualizat), un preț ce se justifică în prisma configurației excepționale și a calității device-ului.

După cum am mai spus, nici pe partea de design nu se prezintă mai rău, ci din contră se bucură de finisaje elegante și extrem de moderne. Vine construit în totalitate dintr-un aluminiu calitativ, fiind pe culoarea gri. Este foarte portabil, astfel măsoară undeva la 380 x 19.9 x 261.9 mm și cântărește doar 2.08Kg, în ciudă materialului folosit la conceperea acestuia. Un plus al acestuia, care totodată îmbunătățește design-ul, dar și gradul de funcționalitate, ar fi tastatura iluminată.

Imagini cu Toshiba Satellite S50-B-14X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Capitolul video este asigurat de un ecran LCD LED, de 15.6inch, ce oferă un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli. Se face evidențiat de caracteristica specială TruBrite, adică este un display lucios, ce reproduce conținuturi excepționale.

Configurația hardware este reprezentată de un procesor puternic, respectiv Intel Core i5, model 5200U. Este un procesor construit pe arhitectura Broadwell, format din 2 nuclee, ce vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.2GHz. Însă, mulțumită tehnologiei Turbo Boost, această putere va fi mărită în mod automat, doar în cazul în care este nevoie, până la 2.7GHz.

Tot aici, găsim și o placă video de tip dedică, din seria Radeo, model R7 M260. Are o capacitate de memorie de 2Gb, iar AMD este producătorul chipset-ului video.

Pe partea de memorie, se laudă cu o capacitate generoasă de 8Gb de memorie RAM și cu un Hard Disk, la fel de generos, de 1Tb, îndeajuns pentru a stoca informații, date sau fișiere personale.

Nici la nivel de multimedia nu se descurcă mai rău, ci din contră, vine echipat cu o cameră Web HD, cu microfon integrat, cu cititor de carduri (MMC, SD, Micro SD, SDXC, Mini SD, SDHC) și un sistem audio stereo Harman Kardon, îmbunătățit de tehnologia DTS Sound. Ar fi de spus, că dispozitivul de față nu beneficiază de unitate optică citire/scriere).

Alte porturi și conexiuni de care se bucură acest laptop Toshiba, ar fi: două porturi USB 3.0, un port HDMI, o ieșire audio, un port USB 2.0, Bluetooth 4.0 + LE, port RJ-45 pentru Rețea și Wireless 802.11 ac/a/b/g/n.

În concluzie, Toshiba Satellite S50-B-14X reprezintă alegerea ideală atunci când dorești un laptop performant, modern și calitativ la un preț corect.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i5
  • Full HD
  • 8Gb RAM
  • Hard Disk 1Tb
  • Web HD
  • Carcasa din aluminiu
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.