Toshiba Satellite S50-B-142

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Toshiba Satellite S50-B-142 reprezintă alegerea perfectă, în cazul în care ești hotărât să îți achiziționezi un laptop performant, cu funcții inteligente și cu un aspect extrem de modern.

Modelul de față din seria S50, se bucură de o gamă largă de specificații excelente, ce îl fac capabil să ofere o funcționalitate excepțională, indiferent de activitățile la care este supus.

Pe lângă performanță, se laudă cu un design atrăgător, realizat pe o nuanță de argintiu. Exteriorul este ușor texturat, cu finisaje moderne, fiind contruit din materiale de cea mai bună calitate. Este un device compact, ce oferă o portabilitate destul de bună, așadar cântărește doar 2.08Kg și măsoară undeva la 380 x 19.9 x 261.9 mm.

Acestea fiind prezentate, un asemenea laptop Toshiba Satellite, performant și calitativ, se procură la un super preț de doar 2.099lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite S50-B-142 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Remarcăm că vine echipat cu un ecran excelent de tip LCD LED, de 15.6inch. Este un display TruBrite, ce are un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768o, ce îl face capabil să reproducă cel mai reușit conținut.

Partea tehnică a acestui device, este reprezentată de un procesor bun, Intel Core i3, model 4005U. Este un procesor conceput pe arhitectura Haswell, ce beneficiază de un cache de 3.0Gb și de o frecvență de rulare de 1.7GHz. În completare, se bucură de o placă video Intel HD Graphics 4400, de tip integrată ce are chipset-ul video tot de la producătorul Intel.

Ne surprinde plăcut și la capitolul memorii, astfel vine utilat cu un Hard Disk foarte generos, de 1Tb, ce are ca tip de stocare HDD. Tot aici, regăsim și o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, ce poate fi upgrade-ată până la 16Gb, de tip DDR3, având la dispoziție un al doilea slot liber.

Pe partea de multimedia, ținem să evidențiem că este un device ce nu dispune de DVD RW, însă se bucură de cameră Web HD, de cititor de carduri, de microfon și de o linie audio stereo Harman Kardon, îmbunătățită de tehnologia DTS Sound.

Conectivitatea se remarcă printr-o serie de conectori extrem de utili, precum: 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x ieșire audio, 1 x HDMI, 1 x RJ-45 pentru Rețea, Wireless 802.11 ac/a/b/g/n și Bluetooth 4.0 + LE.

În confluzie, Toshiba Satellite S50-B-142 este un laptop excelent, ce este capabil să ofere un nivel de performanță ridicat în orice situație, grație configurației sale hardware.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i3
 • Intel HD Graphics 4400
 • TruBrite
 • LCD LED
 • HD
 • DTS Sound
 • Web HD
 • Harman Kardon
 • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
 • 1 x USB 3.0 Sleep-and-Charge
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.