Toshiba Satellite S50-B-134

Special pentru pasionații de tehnologie, cei de la Toshiba au conceput un nou model de laptop, extrem de performant, ergonomic și cu un design foarte atrăgător.

Așadar, noul laptop Toshiba Satellite S50-B-134 prezintă o configurație de ultimă generație, fiind echipat cu numeroase componente, astfel te vei bucura de o utilizare fluentă și foarte rapidă.

Noul gadget prezintă un aspect modern, elegant și cu finisaje bine definite. Vine construit din materiale de calitate înaltă, respectiv aluminiu, oferind portabilitate și rezistență în timp.

Prețul de achiziție al acestui dispozitiv Toshiba Satellite S50-B-134 este de aproximativ 3.200lei (Vezi preț actualizat), un preț corect pot spune, la ce configurație și design prezintă.

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite S50-B-134:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Calitatea video este destul de ok, grație display-ului LCD LED din doatare, cu o diagonala de 15.6inch. Mulțumită formatului HD cu rezoluția de 1366x768pixeli și caracteristicii speciale TruBrite, vei rămâne surprins de calitate excelentă a imaginilor reproduse pe acest ecran.

La capitolul configurație se descurcă foarte bine, având proiectat să ruleze un procesor foarte puternic, dintr-o serie nou apărută, adică Intel Core i7, model 4510U. Vine creat pe arhitectura Haswell, format din 2 nuclee, cu un Cache de 4Gb și o frecvență de 2GHz.  După cum am spus, este un model de procesor nou conceput, așadar beneficiază de tehnologia avansată, Turbo Boost. Această tehnologie interesantă și eficientă, mărește în mod automat puterea procesorul, doar atunci când este necesar, până la 3.1GHz.

Pot spune că excelează și pe partea de memorii, fiind utilat cu o memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, îndeajuns pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații. În cazul în care această capacitate de memorie se epuizează, există posibilitatea de a efectua un upgrade, de până la 16 Gb de memorie. Tot aici întâlnim și Hard Disk-ul generos, cu capacitatea de stocare de 750Gb, de tip HDD, ideal pentru a stoca date personale, filme, muzică sau orice ce altceva.

Sunetul perfect și ideal, se datorează pe deplin sistemului audio, format din cele două difuzoare stereo Harman Kardon integrate, DTS Sound.

Cu noul device ai posibilitatea de a te conecta la internet extrem de ușor, prin intermediul Rețelei (RJ-45) 10/100/1000 ori cu ajutorul Wireless-ul integrat 802.11 ac/a/b/g/n. Iar atunci când vei dorii să efectuezi o conexiune între dispozitive, ai la îndemână următoarele oportunități: un port USB 2.0, două porturi USB 3.0, un microfon, Bluetooth 4.0 + LE și o ieșire audio.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i7
  • Intel HD Graphics 4400
  • TruBrite
  • LCD LED HD
  • DTS Sound
  • Harman Kardon
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor
  • 1 x USB 3.0 Sleep-and-Charge
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.