Toshiba Satellite Pro R50-C-104 – laptop modern şi accesibil, ieal pentru utilizarea zilnică

Toshiba Satellite Pro R50-C-104 este un laptop dedicat în mod special sarcinilor şi activităţilor simple de zi cu zi, gen Web browsing, multimedia, editat, jocuri online şamd. Este ideal atât de acasă, cât şi de pe teren, în ambele cazuri oferind acelaşi mod excelent de funcţionalitate.

Este de apreciat faptul că vine echipat cu o baterie generoasă, respectiv cu Li-Ion cu 3 celule, capabilă să susţină o autonomie de până la 8h de lucru decent. Standard nu rulează niciun sistem de operare, astfel fiind Free DOS oferă posibilitatea utilizatorului de a îşi alege sistemul de operare dorit.

Acest model Satellite Pro R50-C-104 se poate procura din magazinul online de specialitate eMag, cu preţul de 2.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un device modern şi plăcut, realizat în totalitate dintr-un plastic de calitate foarte bună. Cântăreşte 2.1kg, măsoară standard 379 x 23.95 x 258(W x H x D) mm, întreg produsul fiind de culoare neagră.

Include o tastatură internaţională/numerică, precum şi un touchpad generos cu control multi-atingere, care permite diverse funcţii, precum lansare, derulare sau zoom.

Acelaşi model japonez al celor de la Toshiba Corporation este disponibil şi la evoMag şi CEL.

Imagini cu Toshiba Satellite Pro R50-C-104:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Toshiba Satellite vine echipat cu un LCD LED de tip Anti-Glare, ce măsoară o diagonală de 15.6”. Afişează imagini de înaltă definiţie, cu unghiuri de vizibilitate largi, totul la o rezoluţie High Definition de maxim 1366x768p.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, include un procesor i3, model 5005U, conceput pe arhitectura Broadwell. Este un procesor destul de bun, cu două nuclee, cu un Cache de 3Gb şi cu o tehnologie de 14nm, ce tactează la o frecvenţă maximă de 2.0GHz. Alături, îi stă un procesor grafic de tip integrat, model Intel HD Graphics 5500.

În ceea ce îl privesc capacităţile de memorie, acceptă maxim 16Gb de RAM, însă vine standard cu doar 4Gb, de tip DDR3L. Are 1/2 sloturi libere, astfel se poate realiza un update de memorie. Stocare de date se face pe unitatea HDD cu capacitatea de 500G, cu o viteză de 5400rpm.

Ca şi dotări multimedia, este prevăzut cu 2 difuzoare audio integrate (DTS Sound), cu unitate DVD Rw, cu microfon integrat, cu Web HD, precum şi cu cititor de carduri 4 în 1 (MMC, SDXC, SDHC, SD).

Conectivitatea acestui Toshiba constă în următoarele conexiuni şi porturi: Wireless 802.11 ac, Bluetooth 4.0 + LE, LAN (Reţea 10/100/1000), HDMI, USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2, VGA şi ieşire audio.

Concluzie :

În concluzie, Toshiba Satellite Pro R50-C-104 este un laptop de calitate foarte bună, un device modern şi performant, perfect atât lucrului de acasă, cât şi celui din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware ok
  • Accesibil
  • Free DOS
  • Modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.