Toshiba Satellite Pro A50-C-10F – laptop premium Full HD, cu performanţe hardware superioare

Toshiba Satellite Pro A50-C-10F este un laptop nou lansat pe piaţă, un dispozitiv modern echipat cu performanţe hardware superioare. Graţie componentelor sale de ultimă generaţie, este capabil să garanteze o productivitate ridicată, indiferent de situaţie.

Reprezintă o variantă Free DOS cu senzor de acceleraţie 3D, ideală atât de acasă, cât şi din deplasare. Integrează o baterie de tip Lithium-Ion cu 4 celule, ce oferă o autonomie prelungită de până la 8 ore de lucru.

Acest model Pro A50-C-10F poate fi achiziţionat şi online deja din magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 3.899 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, prezintă un exterior interesant, realizat dintr-o combinaţie excelentă din plastic şi aluminiu. Este pe deplin de culoare neagră, cântăreşte numai 2.1kg şi măsoară standard 379 x 23.95 x 258 (W x H x D) mm.

Vine prevăzut cu o tastatură internaţională/numerică şi cu un touchpad generos cu suport pentru gesturi multi-touch. Ambele vor garanta o utilizare confortabilă, precisă şi rapidă.

Acelaşi device premium poate fi achiziţionat şi din magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu Toshiba Satellite Pro A50-C-10F:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest nou gadget Toshiba din seria Satellite Pro se bucură de un ecran de tip LCD LED, ce măsoară o diagonală de 15.6 inch. Este un display IPS de tip Anti-Glare (mat) ce reproduce conţinutul la o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

La capitolul configuraţie hardware, integrează un procesor Intel Core I7 – 5500U, conceput pe arhitectura Broadwell. Dispune de 2 nuclee, de un Cache de 4Mb şi de o tehnologie de 14 nm, frecvenţa de rulare standard fiind de 2.4GHz. Însă, datorită tehnologiei Turbo Boost, în cazuri extreme frecvenţa poate ajunge până la maxim 3.0GHz.

Din punct de vedere al graficii, noul dispozitiv beneficiază de o placă video performantă de tip integrată. Este vorba de modelul HD Graphics 5500, cu chipset video de la Intel.

În privinţa memoriei RAM, vine standard cu o capacitate de 8Gb de tip DDR3L, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Este prevăzut cu două sloturi de memorie, fiind doar unul ocupat, capacitatea maximă acceptată fiind de 16Gb de tip DDR3L. Ca şi memorie de stocare, se laudă cu o capacitate de 256Gb de tip SSD.

Bineînţeles, impresionează şi la nivel de dotări multimedia, fiind dotat cu: cititor de carduri 3 în 1 (SD, SDHC, SDXC), cu WebCam de 2Mp, cu difuzoare audio stereo DTS Sound, cu microfon integrat şi cu unitate optică DVD Rw.

Privind conectivitatea, pune la dispoziţie două porturi USB 2.0, două porturi USB 3.0, un port HDMI, un port VGA, o ieşire audio, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac şi LAN (RJ-45).

Concluzie:

Concluzionând, Toshiba Satellite Pro A50-C-10F reprezintă un laptop premium de generaţie nouă, performant şi modern, ideal atât de la birou, cât şi de pe teren.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • De ultimă generaţie
  • Full HD
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.