Toshiba Satellite P50-C-11H L – un laptop de ultimă generație, cu performanțe superioare

 În prezentarea de astăzi o să vorbim despre un laptop de top, cu performanțe premium și cu un design atractiv, pe măsura acestora.

Toshiba Satellite P50-C-11H L este un laptop cu performanțe tehnice superioare, ce are la bază un procesor i7, 8Gb de memorie RAM, 1Tb + 8Gb de memorie de stocare și o placă video dedicată GeForce 950M.

Din punct de vedere al costului de achiziție, nu aș putea spune că este un model atât de accesibil, însă prețul de 5.359lei (vezi preț actualizat) este unul motivat și corect.

Avem deaface cu un model realizat din plastic combinat cu aluminiu, de culoare aurie. Prezintă tastatură internațională, tastatură numerică și un clickpad cu control multi-touch, ce suportă diverse funcții. Construcția atractivă cântărește în jur de 2.2Kg și măsoară numai 380 x 22.5 x 259.9 mm.

Imagini cu Toshiba Satellite P50-C-11H L :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul din dotare este un LCD LED de 15.6inch, de tip TruBrite. Conținutul afișat pe acesta, va fi la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, într-un format Full HD.

La interior găsim întâlnim o configurație tehnică superioară, compusă dintr-un procesor i7, rulat la 2.4GHz (3.0GHz Turbo Boost), dintr-o capacitate de memorie RAM de 8GB și dintr-o placă video GeForce 950M, de tip dedicată.

Cât despre capacitatea de stocare a acestuia, pune la dispoziție 1Tb + 8Gb de memorie de stocare, de tip SSHD.

Se laudă cu unitate optică Blu-Ray RW, cu Web HD, cu cititor de carduri (SD, SDHC, SDXC, MMC și UHS-I), cu microfon integrat și cu o linie audio Harman Kardon, optimizată prin tehnologia DTS Studio Sound.

Are Bluetooth, Wireless și port RJ-45 pentru LAN, plus un port HDMI, o ieșire audio și 3 porturi USB 3.0.

Cu siguranță unui astfel de model se potrivește un troller laptop WENGER Swissgear vertical de 16″, Black, astfel transportul acestuia va fi mai ușor și mai sigur.

În concluzie, dacă vrei performanță, design și flexibilitate, Toshiba Satellite P50-C-11H L este laptop-ul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb + 8Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 950M
  • HD LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.