Toshiba Satellite P50-C-10H – un laptop inteligent, cu performanțe superioare și cu un aspect ultra modern

Toshiba Satellite P50-C-10H este un laptop premium, cu o configurație hardware de top, ideal în orice activitate sau sarcină la care este supus, fie simplă, fie mai complexă.

Se laudă cu un aspect portabil, elegant, având la interior o configurație tehnică superioară, alcătuită dintr-un procesor i5, din 4Gb de RAM (maxim 16), 256Gb SSD capacitate de stocare și dintr-un procesor grafic Intel HD Graphics 5500. Dispune de un acumulator Li-Ion cu 4 celule, asigurând o autonomie de până la 7 ore și 30 de minute de lucru continuu. Cât despre sistemul de operare, vine cu Microsoft Windows 8.1, pe 64 biți, preinstalat.

Prețul device-ului este pe măsura specificațiilor și gradului ridicat de performanțe, astfel un asemenea laptop se poate achiziționa cu prețul de 3.759 de lei (vezi preț actualizat), din oferta magazinului online eMag.

Din punct de vedere al construcției, se face plăcut prin carcasa realizată din aluminiu în combinație cu plastic, având un fond de culoare aurie. Dispune tastatură numerică și internațională, plus de un touch-pad generos, cu suport multi-touch, având diverse funcții de control. Construcția cântărește în jur de 2.1Kg și măsoară numai 380 x 22.5 x 259.9 mm, astfel reprezintă un model foarte portabil.

Imagini cu Toshiba Satellite P50-C-10H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, ne surprinde plăcut cu o configurație tehnică superioară, alcătuită dintr-un procesor i5, rulat la o frecvență de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), dintr-o placă video dedicată, din seria GeForce, model 930M, optimizată prin tehnologia nVidia Optimus și din 4Gb de RAM.

Prezintă un display de tip TruBrite, cu diagonala de 15.6inch. Este un ecran LCD LED foarte bun, capabil să asigure un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pix.

Din punct de vedere al capacității de stocare, pune la dispoziție un SSD de 256Gb. În situația de față îți poți achiziționa un HDD extern WD My Passport Ultra cu capacitatea de 1TB, de 2.5″, cu USB 3.0, pentru a beneficia de mai multă memorie de stocare.

Cât despre multimedia, dispune de WebCam cu rezoluție HD, de DVD Rw, de microfon integrat, de cititor de carduri SD, SDHC, SDXC, MMC și UHS-I. Tot aici, ar mai fii de specificat faptul că se bucură de o linie audio excelentă, realizată din difuzoare stereo Herman Kardon, optimizate prin tehnologia superioară audio DTS Studio Sound.

Ca și conectorii și conexiuni, ar fii de specificat că prezintă un port HDMI, o ieșire audio, trei porturi USB 3.0, Bluetooth (4.0+LE), Wireless (802.11 ac/a/b/g/n) și port RJ-45 (Rețea).

În concluzie, Toshiba Satellite P50-C-10H este un laptop de top, portabil și cu performanțe înalte, ideal oricăror sarcini de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 256Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 930M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.