Toshiba Satellite L70-C-12R – un laptop ultra modern, cu performanţe hardware superioare

Toshiba Satellite L70-C-12R este un laptop de ultimă oră, ce se remarcă printr-o configuraţie hardware foarte puternică, astfel încât să garanteze o productivitate ridicată, într-un mod de funcţionalitate ireproşabil.

Avem de-a face cu un laptop ultra modern, ce vine standard cu sistemul de operare Windows 10 Home, pe 64 biţi, beneficiind de touchpad cu gest multi-touch, de tastatură internaţională, dar şi de tastatură numerică.

Aşa cum era de aşteptat, preţul de achiziţie este raportat la caracteristicile numeroase ale gadget-ului, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de 3.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, este scos în evidenţă printr-o carcasă ultra modernă, construită din plastic, de culoare aurie, extrem de elegantă şi atrăgătoare. În privinţa greutăţii şi a trăsăturilor, cântăreşte în jur de numai 2.6kg şi măsoară 412.7 x 26.5 x 279.4(W x H x D) mm.

Imagini cu Toshiba Satellite L70-C-12R :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului device, găsim un display generos Toshiba TruBrite, de tip TFT, cu diagonala de 17.3”. Avem de-a face cu un LCD LED excelent, ce garantează un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli.

La capitolul mult aşteptat, cel al performanţelor hardware, găsim un procesor i5, model 5200U, tactat la 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), o placă video de tip dedicată din seria GeForce, model 930M şi o capacitate generoasă de memorie RAM, respectiv de 6Gb, de tip DDR3.

Se descurcă destul de bine şi din punct de vedere al stocării de date, astfel dispune de un Hard Disk de 1Tb, cu stocare HDD.

În ceea ce priveşte capitolul multimedia, beneficiază de difuzoare audio stereo Onkyo, optimizate prin tehnologiile Skullcandy şi DTS Sound, de WebCam HD, de DVD Rw, de cititor de carduri 4 în 1 şi de microfon integrat.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel pune la dispoziţie două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0, o ieşire audio, un port HDMI, Bluetooth 4.0 + LE, Wireless 802.11 ac şi Reţea 10/100/1000.

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite L70-C-12R este un laptop de calitate înaltă, cu performanţe hardware puternice şi cu un aspect pe măsura acestora.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 6Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video GeForce 930M
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.