Toshiba Satellite L70-C-106 – un laptop puternic, cu un aspect distins şi portabil

Toshiba Satellite L70-C-106 este un laptop dotat cu performanţe hardware superioare, ce se remarcă printr-un aspect ultra portabil şi extrem de atrăgător, capabil să garanteze o funcţionalitate excepţională, în orice situaţie.

Vorbim despre un device premium, ce vine cu sistem de operare preinstalat Microsoft Windows 8.1, pe 64 biţi, beneficiind de tastatură internaţională, de tastatură numerică şi de un touchpad imens, cu acţiuni multi-touch.

Desigur, costul de achiziţionare este pe măsura specificaţiilor, astfel în oferta celor de la eMag, îl găsim la preţul de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Ne surprinde cu un design distins, prezentând elemente şi finisaje perfect definite, fiind “îmbrăcat” cu o carcasă din plastic rezistent, de culoare aurie. Ca şi greutate şi trăsături, cântăreşte numai 2.6Kg şi măsoară 412.7 x 26.5 x 279.4(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop premium de la Toshiba îl regăsim şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Toshiba Satellite L70-C-106 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, beneficiază de un display generos HD+, cu o rezoluţie de 1600 x 900p, ce are o diagonală de 17.3inch. Este un LCD LED de tip Toshiba TruBrite HD+ TFT, ce garantează o calitate video ireproşabilă.

La interior, ne surprinde cu o configuraţie hardware excelentă, formată dintr-un procesor Intel Core i3, tactat la o frecvenţă de 1.7Ghz, dintr-o capacitate memorie RAM, de tip DDR3, de 8Gb (sloturi ocupate 2/1) şi dintr-o placă video din seria Intel HD Graphics 4400, de tip integrată.

În privinţa capacităţii de stocare, dispune de un Hard Disk de 1Tb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDXC, SDHC şi MMC), cu WebCam HD, cu microfon integrat, cu DVD Rw şi cu difuzoare stereo Onkyo, îmbunătăţite prin tehnologiile avansate de sunet DTS Sound şi Skullcandy.

Conectivitatea acestui laptop constă în 2 porturi USB 2.0, în 2 porturi USB 3.0, într-o ieşire audio, într-un port HDMI, într-un port RJ-45, în conexiune Wireless şi în conexiune Bluetooth 4.0 + LE.

Fiind un dispozitiv ultra portabil, cu siguranţă îi va fii necesară o geantă laptop Case Logic, de 17.3inch, pentru a dispune de un transport sigur şi uşor.

În concluzie, laptop-ul Toshiba Satellite L70-C-106 este un model premium, ce se laudă cu un design atrăgător şi cu un nivel de performanţe ridicat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.