Toshiba Satellite L50-C-1RZ – o variantă accesibilă, ce asigură o productivitate sporită

Toshiba Satellite L50-C-1RZ este un laptop ce şi-a făcut apariţia de curând pe piaţa acestor device-uri, un model atractiv, ca şi preţ dar şi ca design şi performanţă, capabil să garanteze o productivitate ridicată.

Avem de-a face cu un laptop de calitate, ce vine echipat cu un acumulator de tip Li-Ion cu 4 celule, ce asigură o autonomie de până la 7h, mai beneficiază de tastatură numerică şi internaţională, plus de un clickpad multi-touch cu auto-palm rejection.

Preţul de achiziţie este surprinzător de avantajos, astfel modelul de faţă este scos la vânzare de către eMag la preţul de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Are carcasa construită din plastic, pe un fond de culoare roşie, rezistentă şi calitativă. Ca şi trăsături şi greutate, măsoară 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.2Kg.

Acelaşi laptop atractiv îl întâlnim şi în stocul magazinului Flanco.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-C-1RZ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Găsim în dotarea noului device, un ecran Toshiba TruBrite, cu diagonala de 15.6inch. Este un display ok, ce redă conţinutul la o rezoluţie de 1366 x 768p, într-un format High Definition.

Cât despre performanţe hardware, pune la dispoziţie un procesor i3, tactat la o frecvenţă de 1.7GHz, o placă video din seria Intel HD Graphics, model 4400, de tip integrată şi o capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz.

În privinţa capacităţii de stocare, dispune de un Hard Disk, de tip HDD, cu o viteză de rulare de 5400rpm, ce are capacitatea de 500Gb.

Multimedia vorbind, găsim în dotare o cameră Web cu rezoluţie HD, un cititor de carduri 5 în 1, un microfon integrat, DVD Rw şi o linie audio stereo, de tip Onkyo, îmbunătăţită prin tehnologia Skullcandy.

Ca şi nivel de conectivitate, prezintă conexiune Bluetooth, conexiune Wireless, port RJ-45(LAN), ieşire audio, port USB 2.0, port HDMI şi două porturi USB 3.0.

Pentru a proteja laptop-ul de lovituri, zgârieturi sau de alte incidente, poţi opta la o husă specială din bumbac Hama 101185 Cord, de 15.6”, neagră.

În concluzie, Toshiba Satellite L50-C-1RZ este un laptop atractiv, de calitate bună, ce se face remarcat printr-un aspect ultra modern şi printr-un preţ de achiziţionare extrem de accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics 4400
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.