Toshiba Satellite L50-C-1RX – laptop decent şi accesibil, pentru sarcini office şi multimedia

Cauţi un laptop cu performanţe decente şi cu un design portabil, pe care să scoţi foarte mulţi bani din buzunar? În cazul acesta, astăzi o să vorbim despre un laptop din seria L50 de la Toshiba, un device potrivit activităţilor office şi multimedia, comercializat la un preţ de ofertă.

Toshiba Satellite L50-C-1RX este un laptop decent ce se adresează utilizatorilor care doresc un astfel de device pentru sarcini simple, gen office, multimedia şi internet, susţinute fie de acasă, fie din deplasare. Nu se recomandă pentru jocuri complexe, deoarece configuraţia hardware nu îl ajută, având totodată placă video integrată.

Din fabrică nu rulează niciun sistem de operare (Free DOS), fapt ce oferă posibilitatea alegerii şi instalării sistemului de operare dorit.

În privinţa preţului acestui laptop, aş putea spune că reprezintă o soluţie avantajoasă, având un cost de achiziţie de doar 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Tastatura, internaţională şi numerică, asigură un acces rapid şi corect, cu un răspuns rapid la comenzi, precum şi clickpad-ul generos, cu acţiuni multi-click.

În ceea ce îl priveşte aspectul, prezintă o carcasă roşie cărămizie, extrem de elegantă şi de modernă. Tehnic privind, cântăreşte numai 2kg şi măsoară standard 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop accesibil se poate regăsi şi în ofertele celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-C-1RX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Toshiba L50 vine echipat cu un ecran de calitate foarte bună, ce măsoară o diagonală de 15.6”. Suportă o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, la un format High Definition. Se evidenţiază prin caracteristica TruBrite HD, funcţie ce dezvoltă luminozitatea imaginilor reproduse, pentru a oferii o vizibilitate excelentă în cazul efectului de oglindire.

Din punct de vedere al nivelului de performanţe hardware, dispune de un procesor Intel Pentium Quad-Core, model N3700, cu 4 nuclee. Tactează la o frecvenţă de 1.6GHz, însă datorită modului Turbo Boost, poate urcă până la 2.4GHz. Datorită faptului că este un model destinat activităţilor multimedia şi office, cei de la Toshiba l-au echipat cu o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics.

Vine cu 4 Gb de memorie RAM, capacitate posibil extensibilă până la maxim 8GB, de tip DDR3. În privinţa memoriei de stocare, deţine un HDD cu capacitatea de 1TB, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Pe partea de dotări multimedia, dispune de cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC, MMC), de microfon, de cameră Web HD, precum şi de două difuzoare audio stereo Onkyo, îmbunătăţite prin tehnologia Skullcandy.

Cât despre conectivitate, beneficiază de Wireless 802.11 ac, de Reţea 10/100 (RJ-45), de Bluetooth 4.0+LE, de două porturi USB 3.0, de un port USB 2.0, de un port HDMI şi de o ieşire audio Jack 3.5mm.

Acumulatorul pe care îl deţine este unul de tip Li-Ion cu 4 celule, ce garantează acestuia o autonomie de lucru de până la 4 – 5h.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite L50-C-1RX este un laptop cu performanţe decente, cu un design portabil şi cu un preţ de achiziţie avantajos, ideal activităţilor office şi multimedia.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Convenabil ca şi cost de achiziţie
  • Configuraţie bună
  • Modern şi portabil
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.