Toshiba Satellite L50-C-158 – un laptop cu performanţe înalte, ultra portabil şi ultra modern

Toshiba Satellite L50-C-158 este laptop-ul ideal celor ce doresc îmbunătăţirea productivităţii, fiind perfect în orice tip de activitate şi sarcină, indiferent de gradul de dificultate.

Vine echipat cu un acumulator excelent, de tip Li-Ion (cu 4 celule), o baterie capabilă să garanteze o autonomie de lucru neîntrerupt de până la 7ore şi 30 de minute.

Cât despre cost, nu pot spune că este un model foarte ieftin, însă nici scump în raport cu performanţele de care da dovadă. Aşadar, în stocul celor de la eMag găsim acest laptop premium la preţul de 3.099 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se remarcă printr-o carcasă de culoare albă, construită integral dintr-un plastic de calitate înaltă. Dimensiunile construcţiei sunt de 380 x 23.5 x 260(W x H x D) mm, iar greutatea nu sare de 2.2Kg. În dotarea acestuia, întâlnim tastatură numerică, tastatură internaţională şi un touchpad cu multi-touch (cu funcţii de lansare, derulare sau zoom).

Acelaşi laptop de la Toshiba din seria Satellite L50 îl regăsim şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-C-158 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de un LCD LED TruBrite, cu diagonala de 15.6inch. Reprezintă un ecran foarte bun, ce garantează redarea conţinutului într-un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

Configuraţia hardware pe care o întâlnim la interior, este alcătuită dintr-un procesor i7, rulat la o frecvenţă de 2.4GHz (3.0GHz Turbo Boost), dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM şi dintr-o placă video din seria GeForce, model 930M, de tip dedicată.

Capacitatea de stocare este garantată de către Hard Disk-ul de 500Gb din dotare, ce are o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Din punct de vedere multimedia, se bucură de unitate optică (DVD Rw), de microfon integrat, de WebCam HD, de cititor de carduri 5 în 1 (UHS-I, MMC, SDXC, SDHC, SD) şi de difuzoare stereo Onkyo, îmbunătăţie prin tehnologia superioară audio DTS Sound.

Conectivitatea are la bază o serie de conexiuni şi porturi, precum Bluetooth, Wireless şi Reţea (port RJ-45), port HDMI, ieşire audio, USB 2.0 şi USB 3.0 x 2.

Pentru o productivitate mai mare şi mai corectă, ideal este un mouse wireless Logitech M175, ce se poate achiziţiona la un preţ de ofertă.

Acestea fiind spuse, noul laptop Toshiba Satellite L50-C-158 reprezintă gadget-ul perfect pentru orice tip de activitate, mai simplă sau mai complexă, susţinută la birou sau în deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 930M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.