Toshiba Satellite L50-C-154 – un laptop cu performanţe superioare şi cu un aspect pe măsura acestora

Toshiba Satellite L50-C-154 este un laptop foarte bun, ce beneficiază de performanţe superioare, reprezentând varianta ideală în situaţia în care îţi doreşti un astfel de device pentru activităţi cotidiene, simple sau complexe, susţinute acasă sau în deplasare.

Aveam de-a face cu un laptop premium, ce se bucură de un nivel superior de performanţe şi de un aspect atrăgător. În dotarea acestuia, găsim un touchpad de dimensiuni mari, ce acceptă acţiuni multi-touch, tastatură numerică şi tastatură internaţională.

Ca şi preţ, nu este foarte accesibil, însă vis-a-vis de caracteristici şi calităţi, este un cost corect. Aşadar, cei de la eMag comercializează un astfel de device cu preţul de 2.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al desing-ului, se face remarcat prin extriorul distins şi modern, de culoare roşie. Este un model foarte portabil, asta graţie dimensiunilor reduse de 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm şi a greutăţii de numai 2.2Kg.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-C-154 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul laptop deţine un ecran Toshiba TruBrie HD TFT, un display excepţional, ce are o diagonală de 15.6inch. Este un LCD LED de calitate superioară, ce garantează o rezoluţie HD, la 1366 x 768pixeli.

Din punct de vedere al performanţelor hardware, posedă un procesor i5, model 5200U, rulat la o frecvenţă de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), o placă video GeForce, model 930M, de tip dedicată şi o capacitate de 8Gb de memorie RAM (memorie maximă 16Gb, DDR3).

Şi la nivel de stocare se descurcă foarte bine, având un Hard Disk cu o capacitate de memorie suficientă, după părerea mea, respectiv de 1Tb, cu stocare HDD.

Capitolul multimedia, prezintă cititor de carduri 4 în 1, cameră Web HD, microfon incorporat, DVD Rw şi o linie audio stereo, formată din ieşiri Onkyo, optimizate prin tehnologiile Skullcandy şi DTS Sound.

Iar cât despre conectivitate, dispune de: USB 3.0( cu USB Charge), de ieşire HDMI Ultra HD 4K, de ieşire audio, de USB 2.0, de USB 3.0 x 2, de Bluetooth 4.0 + LE, de Wireless 802.11.ac şi de Reţea 10/100/1000 (port RJ-45).

Dacă tot am spus că este un device ultra portabil, atunci cu siguranţă i se va potrivi perfect o geantă laptop HP Top Load (de 15.6inch).

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite L50-C-154 este un laptop cu performanţe înalte, ce beneficiază de un aspect modern şi portabil, fiind ideal în orice activitate de lucru, indiferent unde este susţinută.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 930M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.