Toshiba Satellite L50-C-14N – un laptop distins, cu performanţe bune şi cu un design portabil

Toshiba Satellite L50-C-14N este un laptop interesant, atrăgător şi performant, cu un grad bun de performanţe, ce poate reprezenta varianta ideală în a susţine sarcinile şi activităţile de zi cu zi.

Este un model recent, ce posedă acumulator Li-Ion cu 4 celule, ce garantează o autonomie de până la 7h de utilizare, deţine un touchpad cu multi-touch, ce suportă diferite funcţii (lasare, zoom, derulare), tastatură internaţională, tastatură numerică şi rulează sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, pe 64 biţi.

Costul noului device este unul pe cât se poate de accesibil, în raport cu caracteristicile pe care le deţine, astfel încât este comercializat la preţul de numai 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al părţii tehnice cât şi estetice, prezintă un aspect atrăgător şi distins, cu finisaje perfecte. Materialul carcasei este un plastic rezistent, de culoare albă, ce măsoară 380 x 23.5 x 260(W x H x D) mm şi cântăreşte numai 2.2Kg.

Acelaşi laptop din seria L50 îl regăsim şi în stocul de oferte al celor de la Flanco.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-C-14N :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestui laptop găsim un ecran de 15.6inch, de tip TruBrite, ce asigură un format HD, la o rezoluţie de 1366x768p.

Performanţele device-ului au la bază un procesor i3, tactat la 1.7GHz, o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 4Gb şi o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics 4400.

Tot în dotarea acestuia găsim şi un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, ce asigură stocarea fişierelor şi a datelor.

Ramura multimedia vine dotată cu DVD Rw, cu microfon incorporat, cu cititor de carduri 5 în 1 (SD, SDHC, SDXC, MMC, UHS-I), cu o cameră Web HD şi cu difuzoare stereo Onkyo.

Ca şi porturi de conectivitate, găsim două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o ieşire audio şi un port HDMI. Iar ca şi conexiuni, beneficiază de Bluetooth 4.0 + LE, de Wireless 802.11 ac/a/b/g/n şi de Reţea (RJ-45) 10/100/1000.

Beneficiind de o portabilitate extraordinară, cu siguranţă îi va fii necesară o geantă specială pentru laptop HP Top Load, de 16inch, pentru transportul acestuia.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Toshiba Satellite L50-C-14N este un device atrăgător, cu performanţe ridicate, comercializat la un super preţ de achiziţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.