Toshiba Satellite L50-B-2DT – un laptop plăcut la utilizare, accesibil şi avantajos

Toshiba Satellite L50-B-2DT este un laptop recent, plăcut la utilizare, un model atractiv atât estetic cât şi din punct de vedere al preţului de achiziţie, reprezentând o variantă foarte bună pentru lucrul cotidian.

Vorbim despre un model accesibil, ce vine dotat cu un acumulator Li-Ion cu 4 celule, ce garantează o autonomie de lucru de până la 6 ore şi 55 de minute. Găsim în dotarea acestuia tastatură numerică, dar şi internaţională şi un clickpad generos, cu diferite acţiuni, gen zoom, lansare sau derulare cu ajutorul degetelor.

În privinţa preţului, aşa cum spuneam este un laptop avantajos şi convenabil, fiind pus în vânzare de către eMag la preţul de numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un laptop atractiv, construit din plastic şi metal, având un exterior de culoare albă. Nu cântăreşte mai mult de 2.2Kg şi nu măsoară mai mult de 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm.

Acelaşi dispozitiv atractiv îl au stoc şi cei de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-2DT :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device se bucură de un LCD LED TruBrite, cu diagonala de 15.6”. Vorbim despre un display destul de bun, ce redă conţinutul la o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli.

Ca şi performanţă, deţine un procesor Intel Pentium Quad Core, model N3540, cu o frecvenţă de tact de 2.1GHz (2.6GHz Turbo Boost), o placă video integrată, din seria Intel HD Graphics şi o capacitate de memorie RAMde 4Gb (maxim 8Gb, DDR3).

Din punct de vedere al capacităţii de stocare, beneficiază de un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD.

Se prezintă foarte bine şi din punct de vedere multimedia, astfel deţine o cameră Web High Definition, un microfon integrat, un cititor de carduri 6 în 1 şi două difuzoare audio Onkyo, optimizate prin tehnologia DTS Sound.

În privinţa conectivităţii, se bucură de două porturi USB 2.0, de un port USB 3.0, de o ieşire audio, de un port HDMI, de VGA, de Bluetooth, de Wireless şi de Reţea.

Datorită faptului că este un model portabil, cu siguranţă îi va fi necesară o geantă Asus Aglaia, de 15.6”, pentru a beneficia de un transport mai uşor şi mai sigur.

În concluzie, Toshiba Satellite L50-B-2DT este un laptop avantajos, atractiv în privinţa aspectului, ideal pentru activităţile de zi cu zi, de acasă sau din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără DVD Rw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.