Toshiba Satellite L50-B-2DP – un laptop distins, cu perfomanţe ridicate şi cu o portabilitate excelentă

Toshiba Satellite L50-B-2DP este un laptop portabil şi atrăgător, cu performanţe hardware puternice, capabil să asigure o productivitate ridicată şi o funcţionalitate ireproşabilă în orice situaţie.

Modelul de faţă, beneficiază de un acumulator Li-Ion cu 4 celule, ce oferă o autonomie de lucru de până la 6h, dispune de tastatură internaţională şi numerică, plus de un touchpad generos, cu control multi-touch, ce se bucură de diverse funcţii, precum cea de lansare, de zoom şi de derulare.

La capitolul cost, se laudă cu un raport preţ-performanţă excelent, astfel modelul de faţă este comercializat de către eMag cu numai 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ce ţine de design şi de partea tehnică, ar fii de spus că vine cu o carcasă modernă din plastic, de culoare albă, ce cântăreşte cu totul aproximativ 2.2Kg şi măsoară 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm.

Acelaşi device portabil şi atractiv îl puteţi regăsi şi în ofertele celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-2DP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestui laptop de ultimă generaţie, găsim un LCD LED de tip TruBrite, cu diagonala de 15.6inch, ce garantează un conţinut High Definition, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

Vis-a-vis de configuraţia hardware puternică de care se bucură, rulează la interior un procesor i5, tactat la 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), mai găsim o placă video de tip integrată, din gama Intel HD Graphics 5500 şi o capacitate de 4Gb, de tip DDR3, de memorie RAM.

Tot la interior, găsim şi un Hard Disk, de tip HDD, cu o capacitate de stocare de 500Gb, rulat la o viteză de 5400rpm.

La nivel multimedia, ne surprinde cu un cititor de carduri 6 în 1, cu o cameră Web High Definition, cu un microfon integrat şi cu o linie audio stereo Onkyo, îmbunătăţită prin tehnologia avansată DTS Sound.

Se descurcă excelent şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel se bucură de două porturi USB 3.0, de un port USB 2.0, de o ieşire audio, de un port HDMI, de un port VGA, de Bluetooth 4.0 + LE, de Wireless 802.11 ac/a/b/g/n şi de Reţea 10/100/1000.

Datorită faptului că este un device extrem de portabil, pregătit pentru orice călătorie, cu siguranţă îi va fii necesară o geantă Rivacase 8431, de 15.6inch.

În concluzie, Toshiba Satellite L50-B-2DP este un laptop cu performanţe hardware ridicate, cu un aspect portabil şi distins, ideal pentru orice activitate şi sarcină de lucru.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 5500
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.