Toshiba Satellite L50-B-2DM – un laptop cu performanțe superioare și cu un design extrem de atrăgător

Toshiba Satellite L50-B-2DM este un laptop cu specificații avansate, un model atrăgător și flexibil în orice situație și activitate la care este supus. Vine standard fără sistem de operare preinstalat, cu un acumulator cu 4 celule, de tip Li-Ion, ce asigură o autonomie de până la 6 ore de lucru neîntrerupt.

Ei bine, aveam de-a face cu un device ce beneficiază de performanțe înalte, astfel dispune de un procesor i5, de 500Gb de memorie flash, de 4 Gb de memorie de stocare și de un procesor grafic de tip integrat din gama Intel HD Graphics 5500.

Modelul de față, îl regăsim la ofertă în magazinul online eMag, la prețul de achiziție de numai 2.446 de lei (vezi preț actualizat).

Beneficiază de clickpad cu multi-touch, ce suportă diverse funcții, precum zoom, lansare sau derulare, de tastatură internațională și de tastatură numerică. Se evidențiază printr-o carcasă de culoare albă, o culoare elegantă și modernă. Are o greutate de doar 2.2Kg și măsoară numai 380 x 23.5 x 259.9 mm.

Magazinul online Altex, pune la dispoziție același device performant și atractiv, la un preț de ofertă.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-2DM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, sub carcasa modernă a acestuia, ascunde un procesor i5, rulat la o frecvență de tact de 2.2GHz (2.7GHz Turbo Boost), mai găsim un procesor grafic Intel HD Graphics 5500, de tip integrat, un Hard Disk de 500Gb și 4Gb de RAM.

Din punct de vedere video, se bucură de un LCD LED de 15.6inch, de tip TruBrite. Este un display destul de bun, ce redă conținutul la o rezoluție HD, la 1366 x 768p.

Celelalte date și fișiere vor fi stocate pe Hard Disk-ul din dotate, cu capacitatea de 500Gb, de tip HDD.

La nivel multimedia, ar fii de spus că nu beneficiază de unitate optică, ci de doar un WebCam cu rezoluție HD, de microfon, de cititor de carduri SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC și de difuzoare stereo Onkyo, optimizate prin tehnologia DTS Sound.

Se laudă cu Wireless integrat, cu Bluetooth, cu port RJ-45 pentru Rețea, cu port HDMI, cu ieșire audio, cu USB 2.0, cu USB 3.0 x 2 și cu VGA.

Fiind un model portabil, ideal este un rucsac Hama Vienna pentru laptop de 15.6”, astfel transportul acestuia va fi mult mai ușor și mai sigur.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Toshiba Satellite L50-B-2DM este un device atractiv și modern, ce se bucură de o performanță de nivel superior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Radeon R R5 M230
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.