Toshiba Satellite L50-B-2CQ – un laptop cu performanţe decente, cu un aspect ultra modern, portabil şi accesibil

Toshiba Satellite L50-B-2CQ este un laptop din gama 2015, un device ce se laudă cu performanţe decente, cu un aspect ultra modern şi cu un preţ de achiziţionare foarte accesibil.

Este un laptop cu o autonomie excepţională, ce vine echipat cu un acumulator Li-Ion (cu 4 celule), ce garantează până la 6h de lucru neîntrerupt. Configuraţia hardware este alcătuită dintr-un procesor Intel Core i3, dintr-un procesor grafic Intel HD Graphics 4400, de tip integrat, din 4Gb de memorie RAM şi din 500Gb de memorie de stocare.

În raport cu performanţele sale, este un model extrem de avantajos, astfel se poate procura de la eMag cu preţul de doar 1.729 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al nivelului tehnic, prezintă o carcasă de culoare albă, construită dintr-un plastic calitativ. Are o greutate de numai 2.2Kg şi măsoară 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm. Ar mai fii de specificat faptul că se bucură de un clickpad cu control multi-touch (cu funcţii de zoom, lansare şi derulare), plus de tastatură internaţională şi de cea numerică.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-2CQ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine standard cu un LCD LED de tip TruBrite, cu diagonala de 15.6inch. Este un ecran HD, cu o rezoluţie de 1366 x 768pixeli, ce asigură un conţinut de calitate.

La nivel hardware, se bucură de un procesor i3, cu o frecvenţă de tact de 1.7GHz, de o placă video dedicată, din seria Radeon, model R5 M230 şi de o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3.

Cât despre memoria de stocare a datelor, vine echipat cu un Hard Disk de 500Gb, cu tip de stocare HDD. În situaţia în care această capacitate de memorie este insuficientă, poţi alege un HDD extern, model Seagate Expansion de 1Tb, cu USB 3.0.

Ramura multimedia, prezintă un WebCam cu rezoluţie HD, un microfon integrat, un cititor de carduri 6 în 1 (SD, MiniSD, MicroSD, SDHC, SDXC, MMC) şi o linie audio stereo Onkyo, optimizată prin tehnologia superioară DTS Sound.

Iar la nivel de conxiune şi conectori, beneficiază de Bluetooth, de Wireless, de port RJ-45 pentru Reţea, de HDMI, de USB 3.0 x 2, de USB 2.0, de VGA şi de ieşire audio.

Odată cu procurarea unui astfel de laptop portabil, ideal este un rucsac Hama Vienna, de 15.6inch, astfel transportul device-ului va fi mult mai uşor şi mai în siguranţă.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Toshiba Satellite L50-B-2CQ este un device de calitate, cu un design distins şi cu un nivel de performanţe destul de bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată Radeon R5 M230
  • LCD LED FHD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.