Toshiba Satellite L50-B-2CK

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Toshiba Satellite L50-B-2CK este un laptop cu performanțe decente, conceput cu o configurație destul de bună, astfel încât să asigure o utilizare fluidă și rapidă, într-o gamă largă de activități.

Se bucură de un raport preț-performanță extrem de favorabil, mulțumită caracteristicilor sale excelente. Prețul este unul foarte bun, în jur de 1499lei (Vezi preț actualizat), un preț atactiv, modelul de față fiind unul dintre cele mai bune laptop-uri din această categorie.

Ca și aspect, pot spune că se descurcă destul de bine, oferind finisaje moderne și bine definite. Se evidențiază printr-un exterior roșu, o culoare elegantă și atrăgătoare. Materialele din care este construit, sunt de cea mai bună calitate, prezentând o suprafață texturată, oferind un aspect ușor lucios.
Este un laptop extrem de portabil, cântărind numai 2.2Kg și măsurând doar 380 x 23.5 x 259.9 mm.

Același model de laptop se poate regăsi și în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-2CK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Imaiginile se vor reda la o calitate ireproșabilă, mulțumită tehnologiei Tru-Brite de care se bucură acest ecran LCD LED. Are o diagonală de 15.6inch și se bucură de un format HD de 1366 x 768pixeli.

Noul dispozitiv include o configurație hardware formată din componente de cea mai bună calitate. Așadar, la interior întâlnim un procesor Dual Core Intel Celeron, ce este tactat la 2.1GHz, atingând un nivel superior de performanță. Dispune de o placă video din seria Intel HD Graphics de tip integrată, furnizând o grafică destul de bună.

Activitățile în multitasking vor rula perfect, datorită celor 4Gb de memorie RAM. Stocarea datelor este asigurată de către un HDD de 500Gb, ce are o viteză de rotație de 5400rpm.

Cât despre dotările multimedia, putem spune că se descurcă excelent, fiind echipat cu o linie audio alcătuită din 2 difuzoare stereo Onkyo, îmbunătățite de tehnologia avansată DTS Sound. Mai integrează și o cameră Web HD, un microfon, cititor de carduri și o unitate de scriere și citire DVD RW.

La nivelul conectivității se regăsesc următoarele porturi: VGA, HDMI, USB 2.0 (2), USB 3.0, audio, RJ-45 pentru conexiunea la Web prin fir, Bluetooth 4.0 + LE și Wi-Fi.

În final, Toshiba Satellite L50-B-2CK este un device de calitate, cu un nivel bun de performanțe, reprezentând alegerea inspirată atunci când dorești un laptop accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • LCD LED HD
  • 4 GB RAM
  • HDD de 500Gb
  • Placă video integrată
  • Web HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.