Toshiba Satellite L50-B-25N

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Toshiba Satellite L50-B-25N este un laptop foarte performant, ce se bucură de cele mai bune și inteligente funcții de ultimă generație. Este un model dintr-o gamă performantă, ce reușește să exceleze la toate capitolele.

Modelul de față se pare a fi la mare căutare, la ora actuală, grație componentelor sale, ce oferă un grad superior de funcționalitate. Nu doar configurația să îl scoate în evidență, ci și design-ul său ultra modern.

Se remarcă printr-un aspect elegant, cu finisaje moderne. Este conceput dintr-un plastic foarte calitativ, fiind un model foarte compact, asta mulțumită dimensiunilor slim de care bucură, de doar 380 x 23.5 x 259.9 mm și a greutății reduse de 2.2Kg.

Acestea fiind spuse, un astfel de gadget Toshiba, se adresează celor ce își doresc performanță, calitate și o funcționalitate excepțională, la un preț atractiv, de 2.699lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite L50-B-25N :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul dispozitiv se laudă cu o configurație hardware excelentă, având la bază un procesor extrem de bun, Intel Core i7, model 5500U. Este un procesor realizat pe arhitectura Broadwell, ce are la bază 2 nuclee și vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.4GHz. Însă, fiind un procesor de ultimă generație, se bucură de tehnologia Turbo Boost, de la Intel. Este o tehnologiei extrem de benefică, datorită căreia puterea procesorului se va mării în mod automat, doar atunci când este necesar, până la 3.0GHz.

Se mai bucură și de o placă video excelentă, de tip dedicată, din seria Radeon, model R7 M260. Are o capacitate de memorie video de tip DDR3, de 2.0GHz , iar producătorul chipset-ului este AMD.

Vine echipat cu un ecran LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch. Se bucură de un format HD, având o rezoluție de 1366x768p. Mulțumită funcției TruBrite, conținutul reprodus va fi de o calitate surprinzător de bună.

Se descurcă excepțional și pe partea de memorii, astfel vine dotat cu o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, ce poate fi dezvoltată, în urma unui upgrade, undeva până la 16Gb. Tot la acest capitol, se regăsește și un HDD extrem de generos, ce are o capacitate de 1Tb, cu o viteză de rotație excelentă, de 5400rpm.

La nivel de multimedia, se bucură de cititor de carduri SD, mini SD, micro SD, MMC, SDXC și SDHC. Mai dispune de cameră Web HD, microfon integrat, unitate de citire și scriere DVD RW și de un sistem audio stereo Onkyo, îmbunătățit de caracteristica audio DTS Sound.

Capitolul conectivitate se laudă cu o listă de porturi și conexiuni extrem de interesante și utile, precum: două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port VGA, o ieșire audio, un port HDMI, un port RJ-45 pentru conexiunea la Rețea, Wireless (802.11 a/b/g/n) și Bluetooth (4.0 + LE).

În concluzie, Toshiba Satellite L50-B-25N este un gadget destinat în mod special celor ce își doresc performanță, modernitate și o funcționalitate ireproșabilă, de la un laptop.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i7
 • Intel HD Graphics 5500
 • TruBrite
 • HD
 • LCD LED
 • AMD Enduro Technology
 • DTS Sound
 • Onkyo
 • Web HD
 • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
 • 1 x USB 3.0 cu Sleep-and-Charge
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.