Laptop Toshiba Satellite L50-B-258

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Toshiba Satellite L50-B-258 reprezintă variantă ideală, atunci când cauți să îți achiziționezi un laptop cu specificații bune, cu un design modern și la un preț nu foarte ridicat.

Modelul de față, se bucură de o serie numeroasă de caracteristici, ce îl fac să remarce printr-un nivel de productivitate destul de bun, oferind o funcționalitate fluidă și rapidă, în orice situație.

Un astfel de laptop Toshiba, atractiv și performant, se găsește la un preț destul de bun, undeva la 1.699lei (Vezi preț actualizat).

Se face evidențiat printr-un aspect modern, fiind realizat din componente calitative. Carcasa este concepută dintr-un plastic rezistent, pe o nuanță de roșu, cu finisaje texturate. Impresionează prin trăsăturile sale slim, de doar 380 x 23.5 x 259.9 mm și prin greutate de 2.2Kg, astfel va fi extrem de portabil și ușor de utilizat.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-258 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Afișajul este asigurat de un ecran LCD LED, de tip TruBrite, adică lucios, de 15.6inch. Se remarcă printr-un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768p, astfel în final conținutul reprodus va fi de o calitate foarte bună.

Ca și configurație hardware, vorbim despre un laptop echipat cu un procesor Intel Pentium Quad Core, model N3530. Este un procesor ce are la bază 4 nuclee, o tehnologie de 22nm și o frecvență de 2.1GHz. Însă, datorită tehnologiei inteligente Turbo Boost, această frecvență de procesare va crește atunci când va simții nevoia, până la 2.6GHz.

În completare, venim cu o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată, având chipset-ul video tot de la producătorul Intel.

Nici pe partea de memorie nu se descurcă mai rău, fiind echipat cu un HDD de 500Gb și cu o memorie RAM de 4Gb, ce poate fii dezvoltată până la 8Gb, de tip DDR3, având la dispoziție un slot de memorie liber.

Este un device ce beneficiază de DVD RW, de cameră Web HD, de cititor de carduri, de microfon integrat și de difuzoare stereo Onkyo, incluse în tehnologia DTS Sound.

La bază conectivității îi stau două porturi USB 2.0, un port VGA, o ieșire audio, un port USB 3.0, un port HDMI, Wireless, Bluetooth 4.0 + LE și Rețea (un port Rj-45).

În concluzie, Toshiba Satellite L50-B-258 este un dispozitiv performant și modern, ce se laudă cu un raport calitate-preț excelent.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Pentium Quad-Core
  • Placa video Intel HD Graphics
  • Display LCD LED
  • Format HD
  • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.