Toshiba Satellite L50-B-1VX

În zilele noastre, putem achiziționa un laptop performant la prețuri extrem de accesibile, fapt ce se datorează nivelului ridicat al tehnologiei. Așadar, dacă dorești un laptop cu funcții inteligente și cu un design atrăgător, nu trebuie să aloci o sumă foarte mare, ci doar să te informezi înainte de a lua o decizie.

Toshiba Satellite L50-B-1VX ar fi un model de laptop destul de bun, calitativ, ce oferă un grad de performanță ridicat. Se evidențiază printr-o configurație hardware de ultimă oră, astfel încât să te bucuri de o utilizare rapidă, în orice situație.

Pe partea de design se descurcă ireproșabil, fiind evidențiat prin finisaje lucioase, extrem de moderne și elegante. Se prezintă standard pe culoarea alb, având o grautate de doar 2.2Kg și dimensiuni slim de 380 x 23.5 x 259.9 mm, astfel va oferii o portabilitate uimitoare.

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite L50-B-1VX este laptop-ul ideal pentru cei ce își doresc calitate și performanță, la un preț incredibil de bun, undeva la 1.449lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite L50-B-1VX :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Dispozitivul de față vine proiectat cu un ecran de tip LCD LED. Prezintă o diagonală de 15.6inch, un format HD cu o rezoluție de 1366x768p, ce are la bază caracteristica avansată TruBrite.

La nivel de configurație hardware, vine utilat cu un tip de procesor Intel Celeron Dual Core, model N2840. Este un procesor destul de puternic, având la bază două nuclee, o tehnologie de 22nm și o viteză de tactare de 2.1GHz. Însă, mulțumită tehnologiei Turbo Boost de care se bucură acest procesor, viteza de rulare va fi dezvoltată până la 2.6Ghz, doar în cazul în care este nevoie. Tot aici, regăsim placa video, de tip integrată, din seria Intel HD Graphics.

Și la capitolul memorii se descurcă foarte bine, fiind echipat cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, ce poate fi dezvoltată până la 8Gb de memorie. Tot aici, include și un Hard Disk destul de voluminos, având o capacitate de 500Gb, unde vei putea stoca tot felul de fișiere și date personale.

Capitolul multimedia se laudă cu o cameră Web HD, microfon integrat, cititor de carduri (MMC, SDXC, SDHC, Micro SD, Mini SD, SD), unitate de citire și scriere DVD RW și un sistem audio Onkyo, format din difuzoare stereo.

La nivel de conectivitate, dispune de: două porturi USB 2.0, un USB 3.0, o ieșire audio, un port VGA, un port HDMI, Bluetooth, Wireless și Rețea (RJ-45).

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • TruBrite
  • LCD LED
  • HD
  • Web HD
  • DTS Sound
  • Onkyo
  • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.