Toshiba Satellite L50-B-1VP

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Toshiba Satellite L50-B-1VP este un laptop foarte accesibil ca preț, ce se bucură de o configurație hardware destul de bună și de un design foarte aspectuos.

Majoritatea producătorilor de electronice, activează pe piața laptop-urilor accesibile, însă doar o mică parte dintre aceștia țin la calitate și performanță. Toshiba este un brand ce se regăsește în această categorie, ce pune mare accent pe aceste doua lucruri de bază.

Device-ul de față, se bucură de câteva funcții inteligente, chiar dacă se regăsește la un cost foarte redus. Excelează și pe partea de design, bucurându-se de finisaje elegante și bine definite, venind standard pe un fond alb. Este un laptop compact și extrem de portabil, asta datorită trăsăturilor sale slim de 380 x 23.5 x 259.9 mm și a greutății de doar 2.2Kg.

Așadar, un astfel de laptop calitativ și cu un grad de performanță destul de bun, se achiziționează la prețul excepțional de doar 1.449lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite L50-B-1VP :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

De început, o să prezentăm configurația hardware a acestui model Toshiba. Vine echipat cu un procesor Intel Pentium Quad-Core, model N3540. Este un procesor ce are la bază 4 nuclee, un cache de 2Gb și vine pregătit să ruleze la o frecvență de 2.1Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, de care se bucură, puterea procesorului va fi dezvoltată până la 2.7GHz. Tot la acest nivel, putem remarca și o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics, având chipset-ul video tot de la Intel.

Vine proiectat cu un ecran LCD LED, cu diagonala de 15.6inch. Se laudă cu un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli, având la bază caracteristica specială TruBrite, ce îmbunătățește calitatea conținutului reprodus.

La capitolul memorii, prezintă un HDD generos, cu un volum de 500Gb și o capaciate de memorie RAM de 4Gb, ce poate fi dezvoltată până la 8Gb, în urma unui upgrade.

Și pe partea de multimedia se descurcă excelent, fiind echipat cu DVD RW, cititor de carduri micro SD, mini SD, SD, MMC, SDXC și SDHC, cameră Web HD, microfon integrat și o linie audio stereo Onkyo, îmbunătățită de tehnologia DTS Sound.

Conectivitatea se bucură de o gamă variată de porturi, ca: două porturi USB 2.0, o ieșire audio, un port HDMI, un port USB 3.0, un port VGA, un port RJ-45(Rețea), Wireless și Bluetooth.

În concluzie, Toshiba Satellite L50-B-1VP este laptop-ul ideal, ce se bucură de un raport preț-calitate excelent.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Pentium Quad-Core
 • Intel HD Graphics
 • TruBrite
 • LCD LED
 • HD
 • Web HD
 • DTS Sound
 • Onkyo
 • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
 • 1 x USB 3.0 cu Sleep-and-Charge
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.