Toshiba Satellite L50-B-1KG

Nu mereu un laptop performant înseamnă și un preț ridicat, de aceea astăzi vă vom prezenta un model de laptop accesibil ca preț și cu o configurație excelentă. Toshiba Satellite L50-B-1KG este un dispozitiv recent apărut pe piața gadget-urilor, cu un nivel de performanță extrem de bun, cu un design foarte atrăgător și cu un preț de promoție.

Vine pregătit să exceleze într-o gamă largă de activități, rulând rapid și fluent orice aplicație, grație componentelor revoluționare cu care vine echipat.
Putem spune că impresionează prin aspectul său modern și elegant, cu trăsături bine definite, oferind o portabilitate ușoară și o utilizare ireproșabilă. Mai este de specificat că vine cu o construcție compactă, cu dimensiuni reduse (380 x 23.5 x 259.9 mm) și cu o greutate de doar 2.2Kg.

Costul de achiziție al acestui model de laptop Toshiba Satellite L50-B-1KG este în jur de 2.700lei (Vezi preț actualizat), un preț corect pentru un model ce își merită fiecare bănuț în parte.

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite L50-B-1KG :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul specificații tehnice, putem spune că se descurcă foarte bine, având proiectat să tacteze un procesor foarte bun, Intel Core i7, model 4510U. Acesta vine realizat pe arhitectura Haswell, având la bază două nuclee ce îl fac pregătit să ruleze la o frecvență de 2Gb. Însă, fiind un model nou de procesor, se bucură de noua tehnologie Turbo Boost, de la Intel, ce mărește puterea acestuia în mod automat, doar în cazul în care este nevoie, până la 3.1GHz.

Placa video AMD Radeon, model R7 M260, este una de tip dedicată, cu o memorie de 2Gb ce oferă o grafică excelentă și o reproducere uimitoare a detaliilor.

Pe parte de memorii, include un Hard Disk darnic, de tip HDD, cu o capacitate de stocare de 1Tb și o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3, o capacitate ce poate fi extinsă până la 16Gb de memorie.

Așa cum ne-au obișnuit cei de la Toshiba, au dotat majoritatea laptop-urilor cu acumulator de tip Li-Ion, format din 4 celule, ce oferă o autonomie de până la 6h, de utilizare continuă.

Modelul de față vine utilat cu un tip de display LCD LED, cu o diagonală obișnuită de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768p. Mulțumită tehnologiei IPS și caracterisicii speciale de imagine TruBrite, te vei bucura de imagini inedite, cu o acuratețe uimitoare.

Conectivitatea și multimedia, au la bază o varietate de porturi și conexiuni foarte utile, precum: un port USB 2.0, 2 x USB 3.0, microfon, o ieșire audio, un port HDMI, iar ca și comunicații dispune de Bluetooth, port de Rețea RJ-45 și conexiune prin Wireless.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i7
 • Intel HD Graphics 4400
 • LCD LED
 • HD
 • IPS
 • AMD Enduro Technology
 • Onkyo
 • DTS Sound
 • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
 • WEB HD
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.