Toshiba Satellite L50-B-1FM

Achiziționează-ți un laptop ultraportabil, cu dimensiuni minimaliste și specificații destul de bune, pentru a te însoții în permanență, oriunde și oricând.

Cei de la Toshiba ne surprind iarăși cu un model nou de laptop, extrem de atrăgător și foarte manevrabil. Toshiba Satellite L50-B-1FM este device-ul ideal pentru toți cei care doresc portabilitate ușoară și o experiență multimedia și office inedită.

Acest model Toshiba îl poți găsi la prețul de aproximativ 1.399lei, destul de bun pot spune. Însă dacă te grăbești îl poți procura la captivantul preț din oferta zilei.

IMAGNI CU Toshiba Satellite L50-B-1FM :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Bucură-te de o utilizare rapidă și fluentă, datorită procesorului Intel Celeron Dual Core, modelul N2830, realizat din două nuclee, ce rulează la o frecvență de 2GHz. Împreună cu procesorul grafic înglobat Intel HD Graphics, vei beneficia de o experiență multimedia și office incredibilă.

Tot la exterior îți este prezentat un ecran de tip LCD LED, cu o diagonală generoasă de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Datorită caracteristicii TruBrite, de care dispune acest display, te vei bucura de un constrast bun și vei putea folosii device-ul fără probleme, chiar și atunci când lumina este puternică, deoarece ecranul nu se va transforma în oglindă.

Sunetul redat se datorează difuzoarelor integrate ONKYO, combinate cu tehnologia DTS Sound, astfel calitatea sunetului redat este destul de bună, fără nici un fel de distorsionare.

Dacă vrei să te bucuri de un sunet mai puternic și mai clar oriunde și oricând, îți poți îndreptă privirea către un difuzor ultra portabil, pe care îl poți conecta foarte simplu la device-ul tău.

Modelul de față vine pregătit cu un Hard Disk generos de 750Gb, ce îți oferă posibilitatea de a îți stoca toate datele personale, muzică, filme și altele. Iar pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le încerci și pentru sistemul de operare, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, pe care o poți dezvolta până la 8Gb, de tip DDR3.

Și pe partea de multimedia putem spune că excelează, oferind mai toate tipurile de conexiuni, precum: USB 2.0(2), USB 3.0, HDMI, ieșire audio și microfon. Iar ca și comunicații prezintă Bluetooth, Wireless și Rețea(RJ-45).

Acest Toshiba Satellit vine dotat cu un acumulator de tip Li-Ion, format din 4 celule, ce oferă o autonomie incredibilă de până la 7h de lucru continuu.

După cum am mai spus, acest model este unul extrem de portabil, așadar pentru a evită inevitabilele accidente, poți opta către o Geantă Laptop Belkin Lite .

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • LCD LED
  • Intel HD Graphics
  • Intel Celeron Dual Core
  • TruBrite
  • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
  • 1 x USB 3.0 cu Sleep-and-Charge
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.