Toshiba Satellite L50-B-1CE

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Cauți un laptop portabil, cu un nivel bun de performanțe, pe care să îl utilizezi în activități obișnuite, dar și la cele mai complexe, astfel încât să asigure o funcționalitate perfectă, însă nu te-ai hotărât spre ce model să te îndrepți? În cazul acesta noul model de la Toshiba cu siguranță ți se va potrivi mănușă, fără nicio îndoială.

Toshiba Satellite L50-B-1CE se evidențiază printr-un design atrăgător, completat de un display de 15.6inch. La interior se găsește un procesor i3, o generație destul de bună, alături de care îi stă o placă video Intel și o capacitate de 4Gb RAM.

Costul de achiziție al unui astfel de laptop, în oferta eMag, este de numai 2.349lei (Vezi preț actualizat), un preț destul de bun, punând în balanță dotările sale.

Construcția să se evidențiază prin trăsături moderne, elegante și foarte bine definite. Materialul din care vine carcasa concepută, este un plastic de calitate înaltă, extrem de rezistent. Cântărește numai 2.2Kg și măsoară doar 380 x 23.5 x 259.9 mm, astfel de aici rezultă o portabilitate excelentă a acestuia.

Același dispozitiv Toshiba este pus la vânzare și de către magazinele online Altex și Flanco.

Imagini cu Toshiba Satellite L50-B-1CE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Calitatea video excepțională se datorează ecranului TruBrite, cu diagonala de 15.6inch. Este un LCD LED excelent ce asigură un conținut HD la o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Configurația tehnică se laudă cu un procesor Intel Core i3, format din 2 nuclee, ce rulează la 1.7GHz. Acest model 4005U are la bază o tehnologie de 22nm și un Cache de 3Gb. În completarea performanțelor găsim o placă video integrată Intel HD Graphics 4400, cu producător Intel al chipset-ului video.

Dispune de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3 și de 500Gb de memorie de stocare, de tip HDD. Memoriei RAM îi stă la dispoziție un slot liber, din cele două, pentru a extinde capacitatea de până la 16Gb.

Este un device echipat cu DVD RW, cu o cameră Web cu rezoluție HD, cu microfon și cu cititor de carduri ce suportă MiniSD, MMC, SDXC, SDHC, SD și MicroSD. Se mai laudă cu o linie audio excelentă, compusă din difuzoare stereo Onkyo, îmbunătățită de tehnologia superioară DTS Sound.

Conexiunea la internet se realizează prin prisma conexiunii Wireless ori a Rețelei. Iar conectivitatea este asigurată de către un port VGA, un port USB 2.0, două porturi 3.0, un port HDMI, o ieșire audio și un port USB 3.0 cu Sleep-and-Charge.

În concluzie, modelul Toshiba Satellite L50-B-1CE reprezintă varianta perfectă, atunci când îți dorești un laptop accesibil, performant și modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • 4Gb RAM
  • 500Gb HDD
  • Diagonala display 15.6inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.