Toshiba Satellite L50-B-1CD

Astăzi vom discuta despre un model de laptop foarte elegant și modern, de culoare alb și cu trăsături foarte slim. Toshiba Satellite L50-B-1CD este noul model apărut pe piața device-urilor, cu o configurație de ultimă oră și un preț neașteptat de mic.

Aspectul ireproșabil se datorează în mare parte detaliilor foarte bine finisate și a materialelor din care este construit acest dispozitiv, carcasa fiind realizată dintr-un material din plastic rezistent, de calitate superioară. În cazul în care îți dorești un laptop de culoare alb și cu specificații bune, modelul de față ar fi exact ceea ce cauți.

Prețul acestui dispozitiv Toshiba Satellite L50-B-1CD este de aproximativ 2.000lei (vezi preț actualizat), un preț bun pot spune luând în considerare specificațiile acestuia.

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite L50-B-1CD :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Display-ul acestui dispozitiv este unul de tip LCD LED, cu o rezoluție HD de 1366 x 768pixeli și cu o diagonală de 15.6inch. O caracteristică specială a acestui ecran ar fi TruBrite HD, așadar te vei bucura de imagini clare, viu colorate și cu o tentă foarte naturală.

La interior, posedă un procesor destul de bun, de tip Intel Core i3, modelul 4005U. Acesta este realizat pe arhitectura Haswell, format din două nuclee, astfel făcându-l pregătit să tacteze la o frecvență de 1.7GHz.

Excelează și pe partea sunetului, având două difuzoare stereo integrate, îmbunătățite de noua tehnologie DTS Sound, de tip Onkyo. Așadar, vei rămâne surprins de calitatea superioară a sunetului reprodus.

Și la capitolul memorii se descurcă foarte bine, fiind dotat cu un Hard Disk darnic, de tip HDD, cu o capacitate de stocare de până la 500Gb. Pe partea de memorie RAM, utilă în mod special sistemului de operare și diverselor aplicații, are la dispoziție o capacitate de memorie de 4Gb, de tip DDR3, pe care o poți upgrada până la 16Gb de memorie maximă.

Conectează-te la internet prin intermediul conexiunilor puse la dispoziție, precum Rețea 10/100/1000 și Wireless 802.11 a/b/g/n. Iar pentru  a putea realiza o conexiune între dispozitive ai la dispoziție mai multe porturi de conectare, ca: 1 x VGA, 1 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 1 x HDMI, Bluetooth și 1 x ieșire audio.

O caracteristică specială a acestui dispozitiv inteligent ar fi TouchPad-ul cu suport destinat în mod special gesturilor multi-atingere.

Pentru a sporii protecția noului tău dispozitiv și de ce nu, pentru a beneficia de un transport mai ușor, poți opta pentru o geantă laptop Ellehammer Commuter Copenhagen.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED
  • TruBrite HD
  • DTS Sound
  • Onkyo
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Sistem de operare: Microsoft Windows 8.1
  • Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.