Toshiba Satellite L50-B-160

Te-ai plictisit de vechiul tău laptop și dorești să îți achiziționezi unul nou cu specificații de ultimă generație, dar la un preț atractiv? Ei bine, astăzi îți prezentăm Laptop-ul Toshiba Satellite L50-B-160.

Și de această dată cei de la Toshiba au reușit să realizeze un laptop dotat cu numeroase caracteristici și tot odată cu un design uimitor.

Acest model vine dotat cu un procesor Intel Core i5, model 4200U, realizat din două nuclee ce rulează la frecvență de 1.6GHz.

Capacitatea memoriei RAM de 4Gb, cu care vine dotat acest gadget, îți va fi mai mult decât suficientă pentru aplicațiile pe care o să le instalezi și pentru sistemul de operare. În cazul în care vei epuiza cei 4Gb, vei avea la dispoziție încă un slot de memorie unde poți adăuga până la 16Gb de tip DDR3. Iar pentru stocarea datelor multimedia vei dispune de un HDD cu o viteză de rotație de 5400rpm cu interfață SATA și cu o capaci­tate de 500Gb.

Prețul acestui gadget, la data de 3.08.2014 este de 2.199 lei, destul de ok aș putea spune, dar dacムte grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU LAPTOP-ul TOSHIBA Satellite L50-B-160 :

MAI MULTE POZE

DESIGN

Satellite L50-B-160 prezintă un aspect elegant și bine defint. Ca dimensiuni, este foarte subțire, cu o grosime de doar 23mm și o greutate de 2.2kg, astfel va fi mai practic și mai ușor.

Tastatura acestuia, și ea foarte elegantă, realizată cu taste plate, fără ramă și extrem de silențioasă.

Plasticul din care este realizată carcasă este unu de foarte bună calitate, ce oferă un aspect plăcut și bine determinat.

CALITATEA IMAGINII

Datorită gamei de plăci grafice integrate Intel HD ori externe AMD Radeon, vei putea viziona fi­lmele dorite, chiar și de conținut online, pe display-ul Full HD de 15.6 inch.

SUNET

Toshiba L50-B-160 surprinde cu un sunet ce se aude destul de tare, nedistorsionat și clar, grație sistemului audio Onkyio.

CONECTIVITATE

Modelul de față vine cu o listă de porturi disponibile în dotare, adică : HDMI:1, USB 2.0 :1, USB 3.0 :2, ieșire audio :1, microfon :1, Rj-45 :1.

ACCESORII

Ținând cont că acest model de laptop este unul portabil, îți poți achiziționa pentru acesta o Geantă Laptop Rivacase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.