Toshiba Satellite L50-B-11M

Laptop-ul cel vechi a îmbătrânit și nu mai răspunde corespunzător cerințelor tale? Ei bine, ar fi momentul să îl înlocuiești cu un model nou, accesibil ca preț, cu specificații revoluționare și un aspect pe măsura acestora.

Modelul Toshiba Satellite L50-B-11M vine pregătit să îți satisfacă toate capriciile, datorită caracteristicilor de ultimă generație pe care le posedă. Pe lângă acestea, prezintă și un design elegant, ultra subțire, conceput din materiale extrem de bune și calitative, ce îl face foarte confortabil și extrem de portabil.

Costul acestui laptop Toshiba Satellite este aproximativ de 2.349lei, excelent pot spune, ținând cont de calitățile acestuia. Însă, dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Laptop Toshiba Satellite L50-B-11M :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Device-ul de față prezintă un ecran LCD LED, cu o diagonală darnică de 15.6inch și o rezoluție excelentă HD de 1366x768p. Cu ajutorul caracteristicii TruBrite, de care dispune acest display, contrastul va fi de o calitate superioară, iar fenomenul de reflexie nu va avea loc, astfel poate fi utilizat oriunde și oricând.

În spatele acestui display excelent, stă în umbră un procesor Intel Core i5, tip 4200U, format din două nuclee, ce rulează la o frecvență de 1.6GHz. Împreună cu placă video integrată Intel HD Graphics 4400, va oferi o experiență incredibilă office dar și multimedia.

Datorită tehnologiei Intel Turbo Boos 2.0 de la Toshiba, permite automat celor două nuclee de pe procesor să tacteze la o frecvență ridicată, accelerând performanța și redirecționând puterea pe cale dinamică într-un regim proporțional aplicațiilor și sarcinilor la care este supus sistemul.

De acum, îți poți păstra toate datele personale, fișiere, fotografii, muzică și aletele, direct pe device-ul tău, mulțumită capacității de stocare a Hard Disk-ului de tip SATA, de 750Gb. Iar pentru sistemul de operare și pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le instalezi, ai la dispoziție o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3. În cazul în care se epuizează această memorie, mai ai un slot liber la dispoziție, unde poți execută un upgrade de până la 16Gb de tip DDR3.

Calitatea sunetului este oferită de cele 2 difuzoare stereo integrate ONKYO, susținute de tehnologia DTS Sound, astfel sunetul redat oferă o claritate bună, fiind puternic și nedistorsionat.
Dacă aspiri la o experiență audio mai bună decât cea oferită de device, îți poți îndrepta atenția către un difuzor ultra portabil.

Putem spune că excelează și pe ramura de multimedia, fiind dotat cu mai toate tipurile de conexiuni, că: HDMI, RJ-45, USB 2.0, USB 3.0 (2), ieșire audio și microfon. Iar pentru a te conecta la internet sau alte device-uri, ai la dispoziție următoarele tipuri de comunicații: Buetooth, Wi-Fi și Rețea 10/100/1000.

După cum am mai spus, acest model de laptop Toshiba este unul extrem de portabil, așadar pentru a ușura transportul și pentru a oferi o siguranță mai mare device-ului, poți opta la o geantă laptop Rivacase.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i5
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED TruBrite
  • Clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor
  • Intel Wireless Display
  • Miracast ready
Contra:
  • Deocamdată nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.