Toshiba Satellite CL10-C-102 – un laptop low cost, portabil şi atractiv

Toshiba Satellite CL10-C-102 resprezintă o variantă accesibilă şi modernă, recent lansată pe piaţa laptop-urilor, fiind un model ultra-portabil cu o funcţionalitate excelentă.

Vorbim despre un laptop de generaţie recentă, din categoria device-urilor de buget, ce rulează din fabrică sistemul de operare Win 10 Home (64 biţi), beneficiind de baterie Li-Ion (2 celule), de tastatură internaţională şi de un touchpad cu acţiuni mulţi-atingere.

Se face remarcat prin preţul avantajos de achiziţie, astfel este comercializat de către eMag la preţul de doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de aspect, observăm finisaje moderne şi elegante, înglobate într-un design ultra portabil. Ca şi dimensiuni şi greutate, măsoară numai 289 x 19.9 x 199(W x H x D) mm şi cântăreşte doar 1.1Kg, fiind evidenţiat printr-un exterior modern, de culoare aurie.

Acelaşi notebook atractiv îl întâlnim şi în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite CL10-C-102 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului laptop, găsim un LCD LED, de 11.6”, o diagonală ceva mai mică, ce influenţează indirect şi dimensiunile device-ului. Este un ecran Toshiba TruBrite de tip TFT, ce redă conţinutul la o rezoluţie de 1366 x 768p, într-un format High Definition.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, dispune de un procesor Intel Celeron, mode N3050, tactat la o frecvenţă de 1.6Ghz (Turbo Boost 2.1GHz), de o capacitate de 2Gb de memorie RAM, de tip DDR3 şi de o placă video de tip integrată, din gama Intel HD Graphics.

Nu pot spune că se prezintă la fel de bine şi la capitolul stocare, fiind echipat cu doar 32Gb de memorie de stocare, de tip SSD, însă poţi rezolva problema achiziţionând un HDD extern, portabil, WD Elements, cu capacitatea de 500Gb, cu USB 3.0.

În privinţa nivelului multimedia, beneficiază de microfon incorporat, de cameră Web HD, de cititor de carduri 4 în 1 şi de difuzoare stereo, îmbunătăţite prin tehnologia avansată DTS Sound.

Conectivitatea laptop-ului constă în conexiune Wireless, în conexiune Bluetooth, într-un port HDMI, într-o ieşire audio, într-un port USB 2.0 şi într-un port USB 3.0.

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite CL10-C-102 este un laptop low cost, pentru toate buzunarele, un model portabil şi modern, ce asigură o funcţionalitate perfectă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb SSD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără DVD Rw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.