Toshiba Satellite CL10-B-103 – un laptop decent, portabil şi aspectuos, pentru toate buzunarele

Toshiba Satellite CL10-B-103 este un laptop elegant şi portabil, ce deţine o configuraţie hardware decentă, recomandat celor ce vor un laptop de buget, pentru a susţine activităţile simple, de zi cu zi.

Vorbim despre un laptop al acestui an, ce vine standard cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 (64biţi), echipat cu o tastatură internaţională şi cu un touchpad multi touch.

Aşa cum am spus, este un model de buget, extrem de accesibil şi de avantajos, comercializat de către eMag cu numai 1.069 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului şi al datelor tehnice, este un laptop portabil, elegant şi distins, ce prezintă o carcasă din plastic, aurie. Construcţia device-ului măsoară 289 x 19.9 x 199(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 1.1Kg.

Acelaşi laptop decent şi accesibil îl regăsim şi în ofertele magazinului Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite CL10-B-103 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestui notebook, găsim un ecran de tip Toshiba TruBrite HD TFT, cu diagonala de 11.6inch. Este un LCD LED excelent, ce reproduce imaginea la o rezoluţie High Definition, de 1366 x 768pix.

Din punct de vedere hardware, dispune de un procesor Intel Celeron, model N2840, tactat la o frecvenţă de 2.1GHz (Turbo Boost 2.6GHz), de o placă video din seria Intel HD Graphics, de tip integrată şi de o capacitate de 2Gb, de tip DDR3, de memorie RAM.

În privinţa capitolului memorie de stocare, nu aş putea spune că se descurcă foarte bine, datorită faptului că dispune de numai 32Gb, de tip SSD, însă această problema se poate rezolva cu un HDD extern portabil Samsung M3, de 1Tb, cu USB 3.0.

La nivel multimedia, dispune de cititor de carduri 4 în 1, de WebCam HD, de microfon, de difuzoare stereo, optimizate prin tehnologia DTS Sound, însă nu beneficiază de unitate optică (DVD Rw).

Iar cât despre conectivitate, deţine conexiune prin Bluetooth, prin Wi-Fi şi prin Reţea, plus următoarele porturi: USB 3.0, USB 2.0, HDMI şi ieşire audio.

Acestea fiind spuse, Toshiba Satellite CL10-B-103 este un laptop accesibil, în privinţa preţului, cu un aspect modern şi portabil, ideal pentru activităţile obişnuite, de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron
  • 2Gb memorie RAM
  • 32Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.