Toshiba Satellite CL10-B-100

Toshiba Satellite CL10-B-100 este un notebook recent apărut pe piața gadget-urilor, ce se bucură de o configurație excelentă și de o portabilitate excepțională, grație aspectului său minimal.

Se pare că mini laptop-urile și-au luat mare avânt pe această piață, fiind din ce în ce mai subțiri și mai minimaliste, oferind aceeași performanță ca și a unui laptop obișnuit.

Noul dispozitiv se bucură de o configurație umitoare, fiind utilat cu o serie de componente de ultimă oră, astfel oferind o funcționalitate excelentă, în orice situație.

Se face remarcat printr-un design ultra modern, ce prezintă un exterior auriu, cu finisaje perfecte. Greutatea sa este extrem de mică, de doar 1.1Kg, iar dimensiunile sunt destul de reduse, de 289 x 19.9 x 199 mm, ca în final să te bucuri de o portabilitate excepțională.

Un astfel de mini laptop Toshiba CL10-B-100 performant și calitativ, se poate achiziționa la un preț uimitor, de doar 999lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Toshiba Satellite CL10-B-100 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Chiar dacă se evidențiază printr-un display LCD LED cu o diagonală mai mică, de 11.6inch, calitatea imaginilor reproduse este una excelentă. Prezintă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli și se bucură de caracteristica specială TruBrite.

La capitolul configurație hardware, vine utilat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, model N2840. Este un model destul de puternic, ce are la bază 2 nuclee, un cache de 1Gb și o putere de tactare de 2.1GHz. Totodată, se bucură de funcția inteligentă Turbo Boost, ce mărește puterea de procesare până la 2.5GHz, doar atunci când este nevoie. Tot pe partea de configurație, putem spune să dispune de o placă video de tip integrată, din seria Intel HD Graphics, având producătorul chipset-ului tot de la Intel.

Pe partea de memorii, dispune de un HDD, de 32Gb, cu tip de stocare SSD și de o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1600MHz.

Capitolul multimedia se laudă cu două difuzoare stereo înglobate în tehnologia DTS Sound, cameră Web HD, cititor de carduri SDHC, SDXC, SD și microfon integrat.

Conectivitate are la bază Bluetooth (4.0 + LE), Wireless (802.11 b/g/n), un port HDMI, un port USB 2.0 și un USB 3.0.

Ca și caracteristici speciale, putem remarca touch-pad-ul generos, ce dispune de control multi-touch pentru gesturi, ce acceptă în același timp funcții de derulare, lansare și zoom, toate acestea cu ajutorul degetelor. Tot aici, mai putem adăuga și cititorul de carduri MMC și USH-I și tastatura internațională.

În concluzie, Toshiba Satellite CL10-B-100 este un mini laptop ideal, ce oferă o portabilitate excepțională și un grad de performanță ridicat.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Celeron Dual Core
  • Intel HD Graphics
  • LCD LED
  • HD
  • TruBrite
  • DTS Sound
  • Web HD
  • Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
  • Microsoft Windows 8.1 – cu Bing
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.