Toshiba Satellite C70-B-212 – laptop modern cu performanţe bune de 17.3″ în diagonală

Toshiba Satellite C70-B-212 este un nou laptop multimedia de buget, o variantă portabilă şi modernă cu capacitatea de a asigura o funcţionalitate ireproşabilă. Se dovedeşte a fi ideal atât de la birou, de acasă, cât şi din deplasare, în oricare dintre aceste situaţii garantând o productivitate ridicată.

Modelul de faţă vine standard Free DOS, însă producătorul recomandă sistemul de operare Windows 10. Ascunde un acumulator de tip Lithium-Ion cu 4 celule, pentru o autonomie decentă de 3 ore în condiţii de uz general.

Acest model C70-B-212 este de curând prezent în gama celor de la eMag la preţul online de numai 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, impresionează printr-o construcţie elegantă şi modernă din plastic de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 2.7kg şi măsoară standard 413 x 29 x 268 (W x H x D) mm.

Înglobează o tastatură internaţională/numerică de tip chiclet, precum şi un touchpad generos, rapid şi precis cu control multi-touch.

Imagini cu ASUS X540LJ-XX403T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul gadget Toshiba din seria Satellite deţine un display generos de 17.3inch (43,9cm), de tip Backlight. Este un ecran mat (anti-glare) din gama TruBrite ce asigură o rezoluţie HD+ la 1600 x 900 pixeli.

În privinţa platformei hardware, se laudă cu un procesor Intel Core i3 din generaţia a patra a arhitecturii Haswell. Deţine 2 nuclee, un Cache de 3Mb şi o tehnologie de 22nm. Ca şi frecvenţă rulează standard la 1.7GHz, însă datorită modului Turbo Boost în cazuri extreme ajunge la 2.3GHz.

Vine proiectat cu o placă video integrată din seria HD Graphics, model HD 4400. Beneficiază de caracteristica video specială Suport DirectX 11, având chipset video de la Intel.

Ca şi capacitate de memorie RAM este prevăzut standard cu două sloturi disponibile, însă doar unul este ocupat cu o plăcuţă de 4Gb de tip DDR3 cu o frecvenţă de 1.6GHz. Cât despre stocarea de date, pune la dispoziţie o unitate HDD (cu 5400rpm) cu capacitatea de 500Gb.

Se laudă cu două boxe stereo încorporate (DTS Studio Sound), cu cititor de carduri 4 în1 (SD, SDHC, SDXC, MMC), cu WebCam cu microfon integrat, precum şi cu unitate citire/scriere DVD Rw.

Dispune de conexiune Wi-Fi 802.11 ac, de conexiune LAN (10/100/1000 Mbps), de conxiune Bluetooth 4.0, de port HDMI, de port USB 2.0, de două porturi USB 3.0, de VGA şi de ieşire audio.

Concluzie:

Concluzionând, Toshiba Satellite C70-B-212 reprezintă un laptop multimedia din gama 2016, remarcat atât prin design portabil şi modern, cât şi printr-o platformă hardware bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • 17.3 inch
  • Modern
  • Windows 10
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.