Toshiba Satellite C55-C-173 – este un laptop modern, cu trăsături distinse, ce beneficiază de o portabilitate excelentă

Toshiba Satellite C55-C-173 este un laptop accesibil, ce provine dintr-o categorie decentă de device-uri portabile, fiind varianta ideală atunci când îţi doreşti un laptop avantajos pentru a îl utiliza la activităţile de zi cu zi.

Discutăm despre un model convenabil, vis-a-vis de specificaţiile acestuia raportate la preţul de achiziţie. Deţine în dotare tastatură numerică şi internaţională, plus un touchpad generos, ce acceptă acţiuni multi-touch.

Ei bine, din punct de vedere al preţului, aşa cum am spus este un laptop foarte accesibil şi avantajos, astfel se comercializează la preţul de numai 1349 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, se remarcă printr-o carcasă de culoare albă, distinsă şi modernă. Portabilitatea se datorează dimensiunilor reduse de doar 380 x 23.5 x 259.9(W x H x D) mm şi a greutăţii de numai 2.2Kg.

Acelaşi laptop accesibil de la Toshiba se poate regăsii şi în ofertele celor de la Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite C55-C-173 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine dotat cu un LCD LED excepţional de bun, de tip Toshiba TruBrite HD TFT, cu diagonala de 15.6inch. Este un ecran de calitate, capabil să reproducă conţinutul video la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pixeli.

La capitolul performanţă, posedă un procesor Intel Celeron, model N3050, ce are o frecvenţă de tact de 1.6GHz (2.1GHz Turbo Boost), mai dispune şi de o placă video integrată, din gama Intel HD Graphics şi de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3 (memorie maximă 8Gb).

Din punct de vedere al capacităţii de stocare, vine dotat cu un Hard Disk de 500Gb, ce are o viteză de rulare de 5400rpm şi tip de stocare HDD.

La fel de bine se descurcă şi la nivel multimedia, astfel pune la dispoziţie cititor de carduri 4 în 1, microfon incorporat, DVD Rw, WebCam HD şi difuzoare stereo, optimizate prin tehnologia Toshiba Audio Enhancement.

Cât despre conexiuni şi conectori, se bucură de port HDMI, de port USB 2.0 x 2, de port USB 3.0, de ieşire audio, de Bluetooth (4.0 + LE), de Reţea (10/100) şi de Wi-Fi integrat (802.11 b/g/n).

Dacă tot am specificat faptul că este un laptop ultra portabil, atunci cu siguranţă îi va fii necesară o geantă Asus Carry (de 16inch), ce îi va asigura transportul şi siguranţa acestuia.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Toshiba Satellite C55-C-173 este un model atrăgător, portabil şi accesibil, fiind varianta ideală pentru activităţile şi sarcinile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.