Toshiba Satellite C55-C-14F – este un laptop accesibil, ca şi preţ, portabil şi aspectuos

Noul laptop Toshiba Satellite C55-C-14F este un device de calitate, fiind foarte eficient şi portabil, lucrul ce îl face ideal pentru activităţile cotidiene, indiferent dacă sunt susţinute în deplasare sau acasă.

Discutăm despre un laptop ce vine dotat cu tastatură internaţională şi tastatură numerică, plus cu un touchpad generos, ce acceptă gesturi mulţi-touch. Cu siguranţă este un laptop capabil asigure productivitatea de zi cu zi, într-un mod pe cât se poate de rapid şi corect.

În ciuda faptului că este un device al generaţiei de laptop-uri 2015, preţul de achiziţie este unul super avantajos, astfel un asemenea model se poate procura cu numai 1.429 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se evidenţiază printr-un exterior modern, de culoare albă. Prezintă finisaje şi elemente distinse, având că şi atuu de baza portabilitatea. Cântăreşte numai 2.2Kg şi măsoară doar 380 x 23.5 x 259.9 (W x H x D) mm.

Acelaşi laptop distins de la Toshiba îl regăsim şi în stocul magazinului online Altex.

Imagini cu Toshiba Satellite C55-C-14F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Are în dotare un LCD LED Toshiba TruBrite HD TFT, cu diagonala de 15.6inch. Este un display foarte bun, ce redă cele mai bune conţinuturi, la o rezoluţie HD, de 1366 x 768pix.

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, are la bază un procesor Intel Pentium Quad Core, cu o frecvenţă de tact de 1.6GHz (Turbo Boost 2.4GHz), o placă video din seria Intel HD Graphics, model integrat şi o capacitate de 4Gb de memorie RAM, mai având la dispoziţie încă un slot liber, de tip DDR3.

Cât despre capacitatea de stocare a datelor şi a fişierelor, pune la îndemână un HDD, de 500Gb, cu o viteză de rulare de 5400 de rotaţii pe minut.

Conectivitatea se bucură de numeroase porturi şi conexiuni, precum: USB 2.0 x 2, USB 3.0, ieşire audio, HDMI, Bluetooth, port RJ-45 pentru Reţea şi Wi-Fi incorporat.

Iar la nivel multimedia, pot spune că dispune de o cameră Web excelentă, cu rezoluţie HD, de DVD Rw, de cititor de carduri 4 în 1 şi de o linie audio stereo incorporată.

După cum am spus, este un laptop foarte portabil, aşadar ideal pentru transportul acestuia ar fii un rucsac HP Value, de 16inch.

În concluzie, laptop-ul Toshiba Satellite C55-C-14F este un device portabil, de calitate şi aspectuos, ce se comercializează la un super preţ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad Core
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.